2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

2939 بازدید | 56 پست

سلام دوستان عزیزم

من ۲۵ روزه لابیا پلاستی انجام دادم،خیلی اذیت شدم خیلی افسرده شدم و به اصرار همسرم اینکارو کردم 

هیچ مشکلی هم با لابیا هام نداشتم...

می خوام بدونم کسی از شما تجربه ای داشت مثل من،

راستش من موقع نشست و برخاست و راه رفتن اذیتم میخوام بدونم طبیعیه؟ یک حالت خشک و چسبندگی توی اون ناحیه از بدنم حس می کنم واسه همین خیلی اذیتم . حالم خیلی بده خیلی افسرده شدم تو این مدت هم همش تو خونه بودم و دراز کشیده بودم.... هیچ امیدی ب زندگی ندارم 

تو رو خدا اگر کسی تجربه‌ای داره بگه. دکترممم  بعد عید میاد.

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

ای بابا الان همسرت هم حاضره به خاطر تو این همه اذیت شه؟

معلومه که نه هیچ مردی حاضر نیست... خستم دلم می خواد بمیرم هرچی صبر می کنم بهتر بشم نمی شم... بخدا دیگه امیدی ب زندگی ندارم...حالم خوب نیست روحیمو  باختم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلومه که نه هیچ مردی حاضر نیست... خستم دلم می خواد بمیرم هرچی صبر می کنم بهتر بشم نمی شم... بخدا دی ...

حالا دیگه کاریه که شده اینجوری نکن با خودت انشالله زودتر خوب میشی 

به بعدش فکر کن 

عزیزم چون خودت هیچ جوره این عمل رو نمیخواستی اذیتی، وگرنه من برعکس شما با خواست خودم انجام دادم و راحت شدم و مشکل کم شدن میل جنسیمم درست شد بعد عمل.تازه برا من فقط یکیش بزرگ بود ولی واقعا اذیت بودم چه تو رابطه چه راه رفتن و... 

شما زیاد نباید بشینی و راه بری.. بیشتر باید دراز بکشی... آهنگ های آروم گوش کن فیلم ببین ذهنتو درگیرش نکن دوره نقاهتش باید بگذره دیگه کاریه که انجام شده، به نظرم یه زن رو نباید هیچوقت مجبور به هیچ جراحی کرد ولی بخوام چیزی بگم که حال شما رو خوب کنه و نکته مثبتش رو ببینی اینه که بازم صدرحمت به مردایی که همه چیو از زن خودشون میخوان، مثلا میبینی آقا زنش چندین تا زایمان کرده و به دروغ به زنش میگه تو خیلی تنگ هستی و فلان در حالیکه زن از کیفیت رابطه میفهمه که چقدر تغییر ایجاد شده و آقا نیازاشو جاهای دیگه اکثرا رفع میکنه و جلوی زنش به دروغ میگه تو عالی هستی زیباترینی ولی زن که خنگ نیست میفهمه که همون رابطه رو مرد مثلا ماهی یه بار نهایتا بخواد و کیفیت پایین و کلا توجه شوهرش بهش دیگه نیست و خیلی مسائل دخیلن و این هم یه بخشیش هست... پس باز خوبه که روراسته و زیبایی رو از بدن همسر خودش میخواد شوهرتون

عزیزم چون خودت هیچ جوره این عمل رو نمیخواستی اذیتی، وگرنه من برعکس شما با خواست خودم انجام دادم و را ...

سلام عزیزم ممنونم بخاطرحرفاتون، اگر این مشکلم حل بشه بخدا هیچ غمی ندارم، این حالت خشکی و چسبندگی وقتی راه می رم پا میشم و می شینم انگار اون قسمت بدنم هی باز و بسته می شه دلم ریش میشه یک چیزی هی بهش می خوره حالم بد میشه اگر بدونم این مشکل موقتیه  و خوب میشم دلم آروم می گیره...

سلام عزیزم ممنونم بخاطرحرفاتون، اگر این مشکلم حل بشه بخدا هیچ غمی ندارم، این حالت خشکی و چسبندگی وقت ...

سلام. خواهش میکنم گرم. آره خوب میشه همه این حالات.پمادایی که دکتر داده رو بزنین.. شستشو با شامپو بچه و سشوار کشیدن و... 

دامن بلند بپوش فقط عزیزم که چیزی بهش نخوره. ش ورت و شلوار نپوش

سلام. خواهش میکنم گرم. آره خوب میشه همه این حالات.پمادایی که دکتر داده رو بزنین.. شستشو با شامپو بچه ...

پماد آلفا داد ک اصلا خوب نبود رفتم پیشش بهم اسپری نیواشا داده همش دامن پوشیدم و سشوار و همه اینا رو انجام دادم. خدا کنه خوب بشم خدا کنه هیچی از خدا نمی خوام جز اینکه فقط خوب بشم.. پروسه درمانم دقیقا چقدر زمان می بره ۲۵ روزه الان

پماد آلفا داد ک اصلا خوب نبود رفتم پیشش بهم اسپری نیواشا داده همش دامن پوشیدم و سشوار و همه اینا رو ...

یه ماه دیگه خیلی بهتر میشی عزیزم. به من گماد تتراسایکلین چشمی و یه ترمیم کننده داده بود

یه ماه دیگه خیلی بهتر میشی عزیزم. به من گماد تتراسایکلین چشمی و یه ترمیم کننده داده بود

لمس ترمیم کننده تون چی بود این اسپری ک میگم ترمیم کننده و ضد عفونی کننده است