0nahal23 مدیر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1711 عنوان وای بچه ها بدبخت شدم بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 73 پست بچه ها من جارو برقیم خرابه یه همسایه پایینی داریم هرازگاهی از هم چیز میگیریم منم دیدم خونه خیلیی کثیفه گفتم یکم جارو برقیشو بگیرم و بهش بدم وای داشتم جارو میکردم دیدم یهو خاموش شد ولی چراغش روشن هست الان هرکاری میکنم روشن نمیشه😭😭😭😭😭چیکار کنممم حالا چه غلطی بکنم امانت مردمو بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شدهام. 1401/12/28 | 13:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0nahal23 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1711 جارو برقی من هر وقت موتوش داغ میشه خودبخود خاموش میشه یه نیم ساعت چهل دقیقه صبر کن شاید روشن شد دوبا ... وای راست میگی؟😭😭😭تورو قرآن دعا کن نمیدونم چه غلطی بکنم رفتم کیسشو خالی کردم پر پر بود انگار ۲ساله خالی نشده بود ممکنه از کیسه اش باشه؟ بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شدهام.
گیلدخت_۷۵ عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4920 اخه الان ظهره کجا ببرمش میترسم برم بهش بگم خب الان پسش نده درستش کردی بعد بده عصر برو بده درستش کنن تعلیق _
0nahal23 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1711 داغ کرده ازش زیاد کار کشیدی جمعش کن تا چند ساعت خنک شه کامل تا سیستم ایمنیش غیر فعال شه بعد کار میفت ... ن بابا من تا اوردم دیدم جارو نمیکنه گفتم حتما کیسش پره کیسشو خالی کردم دیگه روشن نشد بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شدهام.
دیوارمهربانی عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 6336 وای راست میگی؟😭😭😭تورو قرآن دعا کن نمیدونم چه غلطی بکنم رفتم کیسشو خالی کردم پر پر بود انگار ۲ساله ... انشالله روشن میشه بارها این بلا سرجاروم اومده ...کیسه هم شاید فشار بیاره ولی بیشتر واسه داغ شدنشه
0nahal23 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1711 احتمالا موتورش داغ شده بزار خنک بشه بعد روشن کن کیسش خیلییی پر بود خیلی انواع و اقسام اشغالا توش بود انگار چندساله خالی نشده ممکنه از کیسش باشه؟ ؟ بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شدهام.
0nahal23 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1711 خب الان پسش نده درستش کردی بعد بده عصر برو بده درستش کنن اگه گقت بده چی بگم؟ بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شدهام.
0nahal23 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1711 واسه منم یه بار اینجوری شد فهمیدم جارو برقی خیلی داغ بشه خودش خاموش میشه نیم ساعت دیگ اوکی میشه.. وای تورخدا دعا کن الان ۴.۵ میلیون پول جارو برقیه بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شدهام.
چهرک عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2410 ن بابا من تا اوردم دیدم جارو نمیکنه گفتم حتما کیسش پره کیسشو خالی کردم دیگه روشن نشد شاید درش خوب جا نیفتاده یا کیسش سر جاش نیست چک کن درش خوب چفت بشه پریزت رو هم عوض کن بزن به یه پریز دیگه
0nahal23 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1711 انشالله روشن میشه بارها این بلا سرجاروم اومده ...کیسه هم شاید فشار بیاره ولی بیشتر واسه داغ شدنشه&nb ... چقدر صبر کنم و روشنش کنم؟الان یکربعه روشنش نکردم بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شدهام.
دلیآر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 11483 کیسش خیلییی پر بود خیلی انواع و اقسام اشغالا توش بود انگار چندساله خالی نشده ممکنه از کیسش باشه؟ ؟ آره کیسه رو خالی کن تمیزش کن ،یه لایه هم هست پشی کیسه به جارو وصل میشه اونو هم در بیار باز خوب بتکون بعد وصلش کن بزار جارو خنک بشه بزن به برق ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
0nahal23 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1711 شاید درش خوب جا نیفتاده یا کیسش سر جاش نیست چک کن درش خوب چفت بشه پریزت رو هم عوض کن بزن به یه پریز ... پریز و عوض کردم ولی نشده 😭😭😭نه درشو محکم بستم چندبار باز و بستش کردم بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شدهام.
0nahal23 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1711 آره کیسه رو خالی کن تمیزش کن ،یه لایه هم هست پشی کیسه به جارو وصل میشه اونو هم در بیار باز خوب بتکون ... چقدر صبر کنم و بزنم تو برق؟الان یکربعه روشن نکردن بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شدهام.
0nahal23 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1711 عکس جارو برقی رو بفرست مدلش رو ببینم راهنماییت کنم مدلش tiwa هست بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شدهام.