2777
2789
عنوان

وای بچه ها بدبخت شدم بیاین

2525 بازدید | 73 پست

بچه ها من جارو برقیم خرابه یه همسایه پایینی داریم هرازگاهی از هم چیز میگیریم منم دیدم خونه خیلیی کثیفه گفتم یکم جارو برقیشو بگیرم و بهش بدم وای داشتم جارو میکردم دیدم یهو خاموش شد ولی چراغش روشن هست الان هرکاری میکنم روشن نمیشه😭😭😭😭😭چیکار کنممم حالا چه غلطی بکنم امانت مردمو

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

خدایی لوازم برقی رو دیگ نباید قرض گرفت

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی لوازم برقی رو دیگ نباید قرض گرفت

چیکار کنم مهمون داشتم وگرنه صدسال نمیگرفتم

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

بزار خنک شه دوباره روشن کن

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

عزیزم اگه چراغش روشنه نگران نباش ذغالش تموم شده ببری مغهزه تعمیرکار بگو ذغالش تموم شده واست میزنن

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️