2777
2789
عنوان

وای بچه ها بدبخت شدم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 73 پست
جارو برقی من هر وقت موتوش داغ میشه خودبخود خاموش میشه یه نیم ساعت چهل دقیقه صبر کن شاید روشن شد دوبا ...

وای راست میگی؟😭😭😭تورو قرآن دعا کن نمیدونم چه غلطی بکنم رفتم کیسشو خالی کردم پر پر بود انگار ۲ساله خالی نشده بود ممکنه از کیسه اش باشه؟

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داغ کرده ازش زیاد کار کشیدی جمعش کن تا چند ساعت خنک شه کامل تا سیستم ایمنیش غیر فعال شه بعد کار میفت ...

ن بابا من تا اوردم دیدم جارو نمیکنه گفتم حتما کیسش پره کیسشو خالی کردم دیگه روشن نشد

وای راست میگی؟😭😭😭تورو قرآن دعا کن نمیدونم چه غلطی بکنم رفتم کیسشو خالی کردم پر پر بود انگار ۲ساله ...

انشالله روشن میشه بارها این بلا سرجاروم اومده ...کیسه هم شاید فشار بیاره ولی بیشتر واسه داغ شدنشه 

احتمالا موتورش داغ شده بزار خنک بشه بعد روشن کن

کیسش خیلییی پر بود خیلی انواع و اقسام اشغالا توش بود انگار چندساله خالی نشده ممکنه از کیسش باشه؟ ؟

واسه منم یه بار اینجوری شد فهمیدم جارو برقی خیلی داغ بشه خودش خاموش میشه نیم ساعت دیگ اوکی میشه..

وای تورخدا دعا کن الان ۴.۵ میلیون پول جارو برقیه

ن بابا من تا اوردم دیدم جارو نمیکنه گفتم حتما کیسش پره کیسشو خالی کردم دیگه روشن نشد

شاید درش خوب جا نیفتاده یا کیسش سر جاش نیست چک کن درش خوب چفت بشه پریزت رو هم عوض کن بزن به یه پریز دیگه

انشالله روشن میشه بارها این بلا سرجاروم اومده ...کیسه هم شاید فشار بیاره ولی بیشتر واسه داغ شدنشه&nb ...

چقدر صبر کنم و روشنش کنم؟الان یکربعه روشنش نکردم

کیسش خیلییی پر بود خیلی انواع و اقسام اشغالا توش بود انگار چندساله خالی نشده ممکنه از کیسش باشه؟ ؟

آره کیسه رو خالی کن تمیزش کن ،یه لایه هم هست پشی کیسه به جارو وصل میشه اونو هم در بیار باز خوب بتکون  بعد وصلش کن بزار جارو خنک بشه بزن به برق

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
شاید درش خوب جا نیفتاده یا کیسش سر جاش نیست چک کن درش خوب چفت بشه پریزت رو هم عوض کن بزن به یه پریز ...

پریز و عوض کردم ولی نشده 😭😭😭نه درشو محکم بستم چندبار باز و بستش کردم

آره کیسه رو خالی کن تمیزش کن ،یه لایه هم هست پشی کیسه به جارو وصل میشه اونو هم در بیار باز خوب بتکون ...

چقدر صبر کنم و بزنم تو برق؟الان یکربعه روشن نکردن