2821
2789
عنوان

ویار حاملگی

620 بازدید | 57 پست

سلام

من الان۶ هفتمه گوش شیطون کر اصلا ویار ندارم...

نمیدونم یا زوده یا ندارم یا بعضی وقتام شک میکنم حاملم😁

دیروز به همسرم میگفتم نکنه حامله نیستم اخه برا دخترم زمین گیر شده بودم یعنی صبحا اینقد حالم بد میشد که کل خونه رو چهار دست و پا راه میرفتم.

هیچیم نمیتونستم بخورم.

ولی الان نه همه چی میخورم.

فقط ۶عصر به بعد یکم حالم یجوری میشه

شنیدم میگن حاملگی دوم اینجوری میشه اره؟؟

دست راستت رو سر من

انشالله منم همین یکی دوماهه از این تاپیکا بزنم😍😍

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با چیزایی که خانما میگن تو این سایت من میترسم بچه بیارم😹

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

با چیزایی که خانما میگن تو این سایت من میترسم بچه بیارم😹

نه دختر بیار

بچه شیرینی زندگیه....

هم زندگیو مستحکم میکنه هم اینکه رابطه بین زن و شوهر خوب میشه.

الان من خودم هروقت با همسرم حرفم میشه و مثلا حرف نمیزنیم یهو دخترم کاری میکنه که هردوتامونم میزنیم زیر خنده 

و تموم میشه همه چی

نه دختر بیار بچه شیرینی زندگیه.... هم زندگیو مستحکم میکنه هم اینکه رابطه بین زن و شوهر خوب میشه. ...

عزیزم خوشبخت باشید و پایدار 

باشه حالا چون تو میگی میارم 

اما اول بزا شوهرم پیدا کنم ازدواج کنم بعد 😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

خوشبحالت منم ۶ هفتمه ده روزه حالم خیلی بده هیچی نمیتونم بخورم خیلی بارداری دوممه

ا...

ای وای خدا کنه من همین جوری بمونم چون بارداری اولم اینقد سخت بود که نگو....خیلی...

خدا بهم رحم کنه 

حداقل اینجا تنهام حالم اینجوری بمونه.

دیروز ویار آش گوجه کرده بودم.

همسرم رفت بیرون پیدا نکرد.

عزیزم خوشبخت باشید و پایدار  باشه حالا چون تو میگی میارم  اما اول بزا شوهرم پیدا کنم ازد ...

ا...مجردی 

انشاا...خدا بهت یه شوهر صالح  و خوش اخلاق و دست و دل باز بده...بحق امام زمان

اسی علائمت برا دخترت چی بود ؟

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

هیشکیو ندیدم عین خودم بارداری قشنگی داشته باشه...یه روزم ویار نداشتم..حتی هیچ غذای خاصی هوس نمی کردم...باشگاه می رفتم.تا روز آخرم که برم زایمان کنم با همسرم رابطه داشتیم تو بارداری.همه کارامو خودم می کردم..اصلا دخترم قربونش بشم اذیتم نکرد

2790
2823
2791
2779
2792