2777
2789
عنوان

ویار حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 57 پست
اسی علائمت برا دخترت چی بود ؟

کلا چیزای ترش میخوردم....

چغاله 

گوجه سبز.

اصلا نمیتونستم غذا بخورم....

صبح ها حالم افتضاح بود.

از گوشت متنفربودم.

اکثرا چیزای ترش میخوردم.

الان خواهرمم بارداره  

منم اون ویار سیب اینا میکنه ولی من دلم هیچی نمیخواد البته اون سن بارداریش بیشتر از من

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی من بارداری دوممه تا یکی دو هفته پیش هیچی نمیتونستم بخورم یکسره حس حالت تهوع داشتم و از ترسم هیچی نمیخوردم ک ی وقت بالا نیارم...اون وقت بارداری اول اصلا انگار نه انگار

میگن ویار با ویارای بچه اول متفاوت باشه بچه ها هم جنس میشن...نمیدونم چ قدر درسته البته😅

یعنی من بچه اولم پسر بوده الان ویارام ک متفاوت با اون موقع بازم پسره...امروز میرم انومالی ببینم درسته این نظریه یا نه😅😅😅

(ولی دلم میخواد مامان ی دختر بشم)🥺😅

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
هیشکیو ندیدم عین خودم بارداری قشنگی داشته باشه...یه روزم ویار نداشتم..حتی هیچ غذای خاصی هوس نمی کردم ...

تو برگزیده ی خدایی😁

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
هیشکیو ندیدم عین خودم بارداری قشنگی داشته باشه...یه روزم ویار نداشتم..حتی هیچ غذای خاصی هوس نمی کردم ...

من سر پسرم اینطوری بودم😍یک روز قبل زایمان کل خیابون و پیاده دور زدم انگار نه انگار ک فردا قراره زایمان کنم نه نفس کم میاوردم نه انرژی خودم تو ماه اخر خونه تکونی کردم حسابی انگار نه انگار ک باردارم اینقدر ک سبک بودم اما الان باردارم از سه ماهگی حس سنگینی دارم راه رفتنم مثل پنگوئن شده اصلا ی وضعی

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
آجیلو میدیدم حالم بهم میخورد کلا چیزایی که مقوی بود نمیتونستم بخورم

پس احتمالا برا منم دختره 🥰

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

خانوما کسی که دوران بارداریش ویار داشته باشه و هیچی نتونه بخوره یعنی دچار اضافه وزن نمیشه؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
اسی من بارداری دوممه تا یکی دو هفته پیش هیچی نمیتونستم بخورم یکسره حس حالت تهوع داشتم و از ترسم هیچی ...

نمیدونم ولی من برعکس اینو شنیدم

میگن هرکی ویارش کم باشه پسره هرکی ویارش زیاد باشه دختره.

واینکه بچه اول ویارش زیاد میشه.

چون پسرا طبعشون گرمه ویار کمتری دارن.

ولی من دیدم کساییم که ویار شدید داشتم یا حتی ذره ای هم نداشتن بچشون پسر شده.

رفتی انومالی جنسیت بگو...

اینجا یه دکتر هست تو ان تی احتمالی میگه و درست در میاد،

البته همه اینا حرفه نمیشه حساب کرد

پس احتمالا برا منم دختره 🥰

ویارا متفاوت و بسته ب کمبود های بدنته...

دوست داری دختر باشه؟

منم دختر دوست دارم،امروز نوبت انومالی دارم😍

من سر پسرم اینطوری بودم😍یک روز قبل زایمان کل خیابون و پیاده دور زدم انگار نه انگار ک فردا قراره زای ...

منم دیروز تستم مثبت شد..اصلا نمیدونم چند وقتمه..ویار ندارم ولی همش خابم میاد تنبل شدم

خانوما کسی که دوران بارداریش ویار داشته باشه و هیچی نتونه بخوره یعنی دچار اضافه وزن نمیشه؟

نه اتفاقا وزن کم میکنه.

من کم کردم بارداری اولم 

دخترمم ۲۸۰۰ بود

ویارا متفاوت و بسته ب کمبود های بدنته... دوست داری دختر باشه؟ منم دختر دوست دارم،امروز نوبت انومال ...

فرقی نمیکنه انشالله هرچی ک هست سالم باشع اما شوهرم خیلیییی دختر دوس داره تو خانوادشونم دختر ندارن فقط خواهرش ک اونم یکی ی دونس 😁🤪😍 منم از لج خیلیا دوس دارم دختر باشه چون دخترو بی ارزش میدونن

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.