2777
2789
هر بار عکس میزاری فکر میکنی خیلی خوشتیپی .کاملا چهره معمولی رو به پایینی داری .خود شیفته .اینم عکس خ ...

سلام ،،،خوبی عزیزم،،،نمیدونم چرا ...؟ولی مطمئنم که شرایطی دارید که به اینصورت رفتار میکنی ،،،میخواستم موضوعی رو باهات مشورت کنم که گویا نمیشه،،،و میخواستم از احوالت با خبر شم که خدایاشکر خوبی،،،مراقب خودت باش،،،به امید دیدار گلم،،،💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر بار عکس میزاری فکر میکنی خیلی خوشتیپی .کاملا چهره معمولی رو به پایینی داری .خود شیفته .اینم عکس خ ...

سلام عزیزم، ،،اگه امروز دوباره مزاحمت شدم ،،،ادب حکم می کرد که روز زن رو بهت تبریک بگم،،،من چند روزی دیگه سایت میام ،،،بخاطر اون موضوعی که قرار بود باهات مشورت کنم،،،دیگه واسه همیشه از این سایت میرم،،،مراقب خودت باش گلم،،، ❤نازبانو روزت مبارک❤،،،

سلام عزیزم،،،خوبی ،،،لطفا درخواست منو قبول کن،،،نیاز دارم به رهنماییت ،،،مرسی گلم،،،

سلام عزیزم،،،بازم لغو زدی ،،،باشه گلم ،،،باز میمونم تا برگردی،،،دوست دارم عزیزم،،،مراقب خودت باش گلم،،،