2777
2789
سلام،،،خوبی عزیزم،،،من دارم میرم مسافرت خارج از کشور چند وقتی نیستم ،،،فردا صبح ساعت ۹صبح پرواز دارم ...

با کی داری حرف میزنی توووو

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک خودمه،،،چرا گفتی شوهرتو از گوگل جمع کن

الان عکست همه جا پخش میشه عزیز 

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂
توضیح بده لطفا،،،متوجه نشدم،،،؟

این سایت جوری ک عکس بزاری عکست همه جا پخش میشه بخاطره اینکه این سایت شخصی نیست از اده

هر بار عکس میزاری فکر میکنی خیلی خوشتیپی .کاملا چهره معمولی رو به پایینی داری .خود شیفته .اینم عکس خ ...

سلام ،،،خوبی عزیزم،،،نمیدونم که پستامو میبینی یانه،،،اگه سایت میایی و پست منو میبینی،،، یه لایک کنی فقط که بدونم حالت خوبه واسم کفایت میکنه،،،مرسی گلم،،،🌺❤🌺

هر بار عکس میزاری فکر میکنی خیلی خوشتیپی .کاملا چهره معمولی رو به پایینی داری .خود شیفته .اینم عکس خ ...

سلام عزیزم،،،خوبی گلم،،،نمیدونم این مدت پستای منو میدیدی یا نه،،،موضوعی بود خواستم باهات مشورت کنم،،،گویا دیگه سایت نمیایی ،،،اگر هم میایی میبینی رغبتی به جواب دادن نداری،،،منم دیگه مزاحمت نمیشم گلم،،،مراقب خودت باش عزیزم، ،،