پسر من خونه خوش خط مینویسه املا مینویسه سریع یاد می گیره اما تو مدرسه ب خطه به زور مینویسه املا رو هم یه جور مینویسه که که خوانا نیست یعنی واقعا بد خط مینویسه
اما تو خونه می نویسه من واقعا خطشو دوستدارم
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley]
23 دی 94
یه چیزی میشنوی خودت را دست مشاور روان شناس و روان پزشک نده فقط تحقیق کن بعد اقدام
معلمش هر سری ازش ایراد میگره چرا یاد نمیگیره چرا بد خطه یه روز میگه شنوایش ایراد داره این دفعه این روانشناس رو معرفی کرد گفت با دستگاه روش کار می کنن بردم روانشناس گفت عدم تمرکز داره
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley]
23 دی 94
روان درمانی دیگه میتونی با یه درمانگر خوب کودک صحبت کنی من هم آنلاین هم حضوری میتونم ب ...
روانشناس باهاش حرف نزد فقط گفت رو این مبل بنشین تکون نخور اما پسر من کمی اونجا نشت تکون تکون خورد بعد بلند شد تو اتاقش دور زد اسباب بازی و کتاب ها رو نگاه می گرد و ازش سوال می کرد این چیه بر اساس همین گفت احتمالا عدم تمرکز داره نمی تونه یه جا بشینه خوب اونجا احساس راحتی می کرد وگرنه یه جای غریب بره مودب سر جاش میشه به نظرتون فقط بر همین اساس میشه گفت عدم تمرکز داره؟
23 دی 94