2777
2789
عنوان

مسافرت در ماه اول بارداری

1684 بازدید | 30 پست

کیا اوایل بارداریشون رفتن مسافرت میخوام برم خونه مامانم ۸ ساعت راهه اگر با ماشین شخصی برم و عقبم پر کنم و چیز بندازم و بخوابم خطری ایجاد میکنه و هر ی ساعتم پیاده شم؟

هنننن...بابا ماه اولینا😐

این کارا چیه....پیاده روی و اینا واسه ماهای آخره😮‍💨

اون بچه الان از کنجد هم ریزتره😑چه خطری

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنننن...بابا ماه اولینا😐 این کارا چیه....پیاده روی و اینا واسه ماهای آخره😮‍💨 اون بچه الان از کن ...

باشه چشم خانم دکتر 

من دکترم گفت با مسئولیت خودت برو بعد تو میگی کنجد و شاهدونه و فلان اونام توصیه دکتره ک پیاده شم و خونرسانی جریان داشته باشه چ ربطی ب اندازش داره

من ماه اول رفتم کوه اونم دوهفته پشت هم😁😁😁ولی شما مراقب باش سنگینی‌بلند نکنی و بخودت فشار نیاری

موندم دکترا از اینکه این همه به مادرای باردار استرس بدن چ سودی میبرن 

باشه چشم خانم دکتر  من دکترم گفت با مسئولیت خودت برو بعد تو میگی کنجد و شاهدونه و فلان اونام ت ...

دکتره الان خیلی حرف میزنن منم مثل شما خیلی حساس بودم ولی الانم ک بچم ۲۰ماهشه میفهمم خیلی حرفاشون روحساب کتاب نیس بهم ثابت شده عزیزم

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

موندم دکترا از اینکه این همه به مادرای باردار استرس بدن چ سودی میبرن 

نن بدترین استرسو ی دکتری بهم داد هنوز یادش میفتم لعنتش میکنم

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

باشه چشم خانم دکتر  من دکترم گفت با مسئولیت خودت برو بعد تو میگی کنجد و شاهدونه و فلان اونام ت ...

منم تو هفته ۱۵ با مسئولیت خودم اومدم مسافرت.تازه من جفتمم پایینه.اما خودم ترجیح دادم روحیه ام رو درست کنم

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

ینی میگ خطرسقط داره راست میگه بچه ب میلیمترم نمیرسه چراانقدبدجوابشومیدی 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭