2777
2789

عزیزم حستو درک میکنم. تغییر غیر قابل پیش بینی حس بدی میده. 

کاش همیشه تغییرهای زندگیمون انقدر مثبت و قشنگ باشه. یه نی نی ناز و خوشگل و خوش اخلاق و خوش روزی قسمتت انشاءالله. ❤️

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حستو درک میکنم. تغییر غیر قابل پیش بینی حس بدی میده.  کاش همیشه تغییرهای زندگیمون انقدر ...

چجوری میتونی اینقد کثبت باشی؟بخدا از یک که خابیدم هر یرب بیدار میشم.اخر دیگه کلافه شدم.تموم بدنم میلرزه.من چجوری خودمو اروم کنم؟😭😭

چیکار. کنم خل.دست خودم نیس.باوزت نمیشه چه حالی دارم تموم بدنم شروع کرده به لرزیدن

توکلت بخدا باشه حله 

ذوق داشته باش دختر با بچت حرف بزن .برنامه ریزی داشته باش برو لباس بچگانه بخر .عاشقش میشی 

قدمش مبارک گلم انشاءالله .

خدایا شکرت🙏
توکلت بخدا باشه حله  ذوق داشته باش دختر با بچت حرف بزن .برنامه ریزی داشته باش برو لباس بچگانه ...

چجوری خب؟!باورت میشه حس میکنم مشکل روانی دارم.کاش یکیو کنار خودم داشتم.شبا بیدارش میکردم اروم میشدم.این استرس تهوع منو چند زرابر کردن.

چیزی نمیتونم بخورم.

چجوری میتونی اینقد کثبت باشی؟بخدا از یک که خابیدم هر یرب بیدار میشم.اخر دیگه کلافه شدم.تموم بدنم میل ...

عشقم من هم از همه اینا که میگی ترس داشتم. حتی میگفتم چرا خانم باید باردار شه و خوش به حال اون که رحم اجاره میکنه و این حرفا. 

بعد میدونی چی شد؟ 

اقدام کردم و یک سال ناباروری داشتم. با کلی دارو و امپول باردار شدم. حالا تازه قدر میدونم که خدا رنج رو تو چیزای خوب به ادم بده خیلی بهتره تا تو چیزای بد بده. 

رنج پرورش یک انسان تو وجودت خیلی خوبه. اما رنج بیماری خوب نیست. 

انسان هم که بی رنج نمیشه پس چه بهتر آدم تو چیزای خوبی که باعث رشدش میشه رنج بکشه. 

آروم باش عزیزم و هدیه خدا رو بپذیر. اون از تمام نگرانی هات آگاهه و با این حال بهترین خیر رو برات این دیده که این کوچولو رو بهت هدیه بده. بهش اعتماد کن. ❤️

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
عشقم من هم از همه اینا که میگی ترس داشتم. حتی میگفتم چرا خانم باید باردار شه و خوش به حال اون که رحم ...

😭😭😭خب الان بارداری؟تونستی تحمل کنی مراحلش و زایمانو؟کاش پیشم بودی

😭😭😭خب الان بارداری؟تونستی تحمل کنی مراحلش و زایمانو؟کاش پیشم بودی

آره عزیزم باردارم. 10 هفته ام. اوایل تهوع زیادی داشتم. هنوزم یه سری چیزا اذیتم میکنه اما از وقتی صدای قلبش رو شنیدم عاشقش شدم. دوست دارم دوباره برم سونو فقط یک بار دیگه صدای قلبشو بشنوم. در حالیکه قبلش انقدر حسم عمیق نبود. 

زایمان هم این همه آدم انجام دادن عزیزم و بعدشم ورزشکار حرفه ای شدن حتی. چیز روتین و عادی ای هست. صبرت مرحله به مرحله میره بالا. صبر که میره بالا حس خوشبختی و شادی هم میره بالا. چون چیزی دیگه نمیتونه اونقدر اذیتت کنه. 

من هم الان هستم اینجا کنارت اما خیییلی بالاتر اینکه منم نباشم خدا پیشته با خودش حرف بزن و ناراحتی هاتو بگو. بگو به تو می‌سپارم حال دلمو و میدونم تو امانت دار خوبی هستی. پس مراقب حال من و نی نی ام باش. درست میشه 🌸🌿

خابه.خوشحاله.مردا که درک ندارن.نهایتش دوتا نوازشه.من نیاز به همدلی دارم

با بچت حرف بزن 🤣از حالا شروع کن باور کن بهترین همدمت میشه  .نزدیک اذان هس نمازت رو بخون و حسابی با خدا حرف بزن و خدا رو شکر کن .سبک میشی باور کن کی از خدا محرم تر

خدایا شکرت🙏

[QUOTE=280540293]آره عزیزم باردارم. 10 هفته ام. اوایل تهوع زیادی داشتم. هنوزم یه سری چیزا اذیتم میکنه اما از وقتی صدا ...[/QUOTمن خیلی استرسی ام.حتی قبلا هم پانیک داشتم.شما چند سالته؟!اصن برام عجیبه مه میکی به بچت حس داری.من چرا ندارم پس

[QUOTE=280540293]آره عزیزم باردارم. 10 هفته ام. اوایل تهوع زیادی داشتم. هنوزم یه سری چیزا اذیتم میکن ...

منم اوایل حس نداشتم. 

حتی حس نمیکردم باردارم. تازه بعد اولین سونو یعنی بعد شنیدن صدای قلبش حس پیدا کردم بهش. 

حس آدما ممکنه تو زمان های مختلفی پیدا بشه طبیعیه. 

من بیست و شش سالمه. 

عزیزم اگه حس اضطرابت زیاد همراته با یک روانشناس خوب در ارتباط باش. خودم هم قبلا روانشناس رفتم برای مساله دیگه که خیلی کمکم کرد و حس میکنم هنوز تاثیرش رومه.