2777
2789
عنوان

نزدیکترین فرد زندگیت اینجوردلت بشکونه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 39 پست
بله

فاطمه و محمدم 

بگو

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا امروز بدترین روز زندگیم بود از ی طرف بابامینا رفته بودن مسافرت ک تصادف کردن مامانم و آبجیم رفتن شهرستان بابام و داداشم برگشتن منم ز زدم داداشم گفتش ک هیچی مون نشده تو راهیم من خاکبرسر گفتم بذار ی ذره استراحت کنن بهشون سر میزنم بله از اینورم مامان خانوم با من قهر کردن ک چرا نرفتی سر بزنی منم گفتم خداروشکر چیزی نشده بخاطر خودشون نرفتم الانم رفتم ب داداشم ک تو مغازه بود سر زدم براش غذا خریدم از ی طرفم باشوهرم دعوام شد

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

اشکال نداره الان ممکنه دلخور باشه طبیعیه سرد ج بده من باردار ک بودم با ذوق زنگ زدم بهش ک ج ازمایش گرفتم مثبته میخندیدم ایقد خوشحال بودم تا شنید گفت خب ک چی مبارکت باشه قط کرد درجا خشکم زد دو ماهگی گفت بچه ربطی ب من نداره ها من بچه نمیخوام همون لحظه اشکم افتاد ولی الان ک دخترم 2 سالشه هر روز ک میره سرکار زنگ میزنه باش حرف میزنه خیلی دوسش داره هر حرکتی ک بچه میکنه میاد با ذوق برام تعریف میکنه 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

ببین مامان منم سر کوچیک ترین چیز بحث می‌کنه انقدر حرص میخوره پوستش خراب شده 

بخدا اگه بدونی چقدر عذابه اینطوری یه اینطوری باشه تو زندگیت تو خونمون تز صبح تا شب دوست داره ایراد بگیره

خب بحث نکن دیگه هر کس یه اخلاقی داره همه چیز نباید مطابق میل تو انجام بشه 

اسماي مادراتونم بايد بگي

معصومه 

فاطمه

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

نزدیکترین به من قطعا شوهرم نیست اصلا هیچکس نیست

فقط خودمم که میدونم تو دلم چه خبر و هیچکی نمیدونه

هیچکی بیشتر ازشوهرم تو این دنیا دلمو نشکونده

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!
اسماي مادراتونم بايد بگي

گرفتی