2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین رفتن به خونه خانواده هامون یا موندن تو خونه م برای عید، موندم ، چندساعت راه بخاطر یکی دو روز دلم نمیخاد برم بهم خوش نمیگذره ولی موندم همسرمو چطور راضی کنم 😪

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اره من الان بعد ۸سال زندگی بی نتیجه بین موندن و رفتن گیرم از ته ته ته دلم دوسش دارم بااینکه خیلی بلاها سرم اورده ولی نمیتونم ولش کنم ازطرفیم مصرفش حونه وماشین و بچه دار نشدنش تومخم منم دلم زندگی وارامش و بچه میخواد ازطرفیم کسی رو ندارم ک پروبالمو بگیره بابای حرومزادم گفته حق نداری جلو نامادری طلاق بگیری خونه ی من جانداری درواقع ازاولشم ب زور بابام تهدیدای نامادریم شوهرکردم هرروز میگفت خونه مال منه ماشین مال منه بنام منه میندازمتون بیرون کارتن خواب میشین و این حرفا منم الان سرنوشتم شده این  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خیلی گیجم من راحت خر میشم

چندسال ازدواج کردی دلیل ناراصی بودنت از زندگیت چیه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بس چرا رفتنو انتخاب نمیکنی موندی خودت عذاب بدی؟

میدونی ما هر دو همو نارات کردیم هر دو شکستیم ولی من کینه ای نبودم همیشه میبخشیدم ولی اون کینه بود اخرشم خیانت کرد دیگه دلم واقعا شکست ولی منم بهش زیاد بدی کردم خیلی بی تجربگی کردیم هر دومون

الان تو همین موقعیتم 

خانواده رو ترک کنم به هر قیمتی

یا باز زور بزنم یکم دیگ دندون رو جیگر بذارم با جمع کردن پول کارام بتونم برا تحصیل برم جای دیگ و کلا دور شم

موندم چون اطرافیانمو دوست دارم عاشقشونم....

دوستانم , خاله ام دختر و پسرخاله ام... داییم مادربزرگم...

موندم چحور بهشون بگم

نمیدونن تو چه وضعیتیم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پشیمانی یا خوشحال ازدواج کرده بودین

هردو😑😐☹️🤣🤣🤣دیوونه شدم 

شوهرم بعضی وقتا جوری رفتار میکنه ک انگاری دوسم داره بعضی وقتام برعکس 

خیلی شوخی میکنه، بیش از اندازه که من اذیت میشم دوست ندارم

جاریم با شوهرم خیلی صمیمیه و شوهرمم اونو خیلی دوست داره 

به خاطراین چیزا نمیدونم خوشحال باشم یا غمگین البته دارم به نتایجی میرسم🙃