2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شیپور بدین من داد بزنم بگم نههههههه ارزون نمیشه، چهار سالع هرروز این سوال ذهنمونه درحالیکه میبینبم ۵۰۰هزار گرون میشه و ۸۰هزار میاد پایین. بخر هرچی خریدی سود کردی تا هفتم فروردین بعدش باز میره بالا. من منتظر ارزونتر شدن بودم تو ۲۵تومن خرید نزدم سه چهار روز پیش امروز باز رفته بالا تو چهار روز میتونستم ۱۲میلیون سود کنم

خب ابناییی ک میگممممم خوب گوش کنن 

منم همین کار میکنم میرم راسته طلا فروشا 

شهر خودتون بروو بعدش قیمت طلا خام تو سایتا ببینم برو تک تک مغازه ها بگو طلا دسته دو دارین گفتن ارع بگین گرمی چند

راستی حتما بگین النگو یا تنگ میخواین بعدش هر جا ارزون تر گفت همونجا بخریننن خیلیی قیما فرق میکنه مثلا من گرمی دسته دو ۲ میلیون ۱۷۰ میگفتن گرفتم دو میلیون ۷۰ حداقل ۱ میلیون خوردی ارزون تر افتاد برام

به هیییچ وجه طلا نو نخرید ک ضررره همون موقع مت طلا خریدم دسته دو دو میلیون ۷۰ طلااا نو بود دو میلیون ۳۰۰

و اما گشتم گشتمممم به جا پبدا کردم هم طلا نو بهم فروخت همم گرمی دو میلیون ۷۰ ارزون تر از همه بود

دلیل نمیشه حتما طلا دسته دو بخرین بعضی جاها وقتی ببینن چ قوه زرنگین نو به قیمت دست دو میفروشن باید بگیردین پیدا کنین ولی خب قیمت مهمه هر جادارزون تر گفت همونجا برین

گول چرب زبونیشون نخورین حتما فاکتور بگیری

دنیا کوتاه تر از اونیه ک بخوایم همدیگه رو قضاوت و یا ناراحت کنیم💔