2777
2789

من عروسی نگرفتم خیلی خیلی خیلی هم کوتاه اومدم در مورد همه چی اصلا به شوهرم و خانوادش سخت نگرفتم اینا هم جای اینکه قدر بدونن کلی اذیتم کردن کلی زیر چشمم کردن.حالا تو عروسی داماد دوست شوهرمه من در جریان تمام سخت گیریای عروس هستم کلی هم خانواده داماد احترامشو دارن الانم‌مث ملکه ها داره میرهدخونش.حقیقتا دلم‌واسه خودم خیلی گرفت و سوخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف نیست ذهن قشنگتودرگیرگذشته میکنی .عزیزم تویه مرواریدگرانبهایی ذهن قشنگتوبا این حرفا خراب نکن توالان تودل اون عروس نیستی شایدالان دوست داشته باشه یه ثانیه جای توباشه قدرشوهرت وبدون وزندگیتو فکرهات وجمع وجورکن گذشته ها گذشته به فکرحال باش حتی اینده هم نه .

قابل توجه همه مجردها 

نه سخت گیری زیاد خوبه مخصوصا اگر داماد وضعیت مالی متوسط داره

نه آسون گیری بیش از حد

هیچکس بعدا تشکر نمیکنه استارتر 

میگن خودش هم لابد میخواسته!!!

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

همیشه انگار باید شر باشی و یقه شونو پاره کنی تا شانست بیاره 

منم تو اطرافم تادلت بخواد دیدم هرکی یه ذره از حقش کوتاه میاد تا آخر پس گردنش سوار میشن 

البته دروراز جون کاربرا و استارتر 

حیف نیست ذهن قشنگتودرگیرگذشته میکنی .عزیزم تویه مرواریدگرانبهایی ذهن قشنگتوبا این حرفا خراب نکن توال ...

چه قشنگ صحبت کردی ممنونم ازت...البته این عروس خانم هم خیلی دوست داشته شغل منو داشته باشه و خیلی براش تلاش کرده اما موفق نشده بهش برسه...شاید حق با شما باشه اونم گاهی غبطه منو میخوره

همیشه انگار باید شر باشی و یقه شونو پاره کنی تا شانست بیاره  منم تو اطرافم تادلت بخواد دیدم هر ...

اره همینطوره پس گردن منم تو هر فرصتی میخوان سوار شن اما این اجازه رو بهشون ندادم و کم کم دارن حد و جایگاهشونو متوحه میشن

اره همینطوره پس گردن منم تو هر فرصتی میخوان سوار شن اما این اجازه رو بهشون ندادم و کم کم دارن حد و ج ...

خداروشکر 

ولی به نظرم همبن که همسر آدم بدونه زنش از خیلی خواسته ها گذشته کافیه ....

چه قشنگ صحبت کردی ممنونم ازت...البته این عروس خانم هم خیلی دوست داشته شغل منو داشته باشه و خیلی براش ...

اجی توباطن زندگیتوبا ظاهرزندگی کسی مقایسه نکن .توخیلی چیزها داری که خودت نمیبینی ولی دیگران میبینن تویه گوهرگرانبهایی قدرخودت وبدون .هیشکی تودل هیشکی نیست شایدالان اون مردی که باعاش عروسی کرده توالان خانمش بودی البته ببخشیدشایدیه ثانیه نمیتونستی باعاش زندگی کنی ظاهردیگران وباباطن زندگیت مقایسه نکن .قدرزندگیت وشوهرت وبدون .شایدالان اون عروس بگه خوشبخال توکه چه شوهرخوب وچه‌چیزهای خوب توزندکیت داری ولی تونمیبینیش