2777
2789
عنوان

مامان دیونم‌

616 بازدید | 32 پست

من امروز جایی دعوت بودم  مامانم‌ اصرار کرد منو باید ببری خرید کنم زود برمیگردیم  گفتم فردا میبرمت خب گفت ن حتما همین امشب   خب بردمش همون جایی ک میخاست

ولی از یه مسیر دیگه هرچی بهش میگم پیاده شو میگه این ک اونجا نیس  من میدونم  اشتباه اومدی  من پیاده نمیشم جا پارک پیدا کردم تو اون شلوغی نذاشت پارک  کنم بهش گفتم  تو فقط بلدی تو حالیته توهمه چی دونی ما احمقیم 

بعد ک دید درست اوردمش گفت خاک برسر جندت کنم اصلا  من نمیرم منو برسون خونه   این  همه راه  اوردمش تو اون شلوغی  از مهمونیم گذشتم  اخرشم جندم کرد 

به حدی عصبی شدم سرم درد میکنه ک حس میکنم سرم میخاد بترکه 

حالا  من دیونم یا مامانم 

چقد جدیدا مامانا یجوری شدن😑

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی به جندگیت داشت😂😂🤦 فداسرت خاهر این دعواها با مامانا زیاده..سعی کن ازش ناراحت نشی ولش کن زو ...

این ک فکر میکنه فقط خودش حالیشه دیونم میکنه  همیشه فکر میکنه فقط خودش عقل داره در حالیکه از همه بی عقل تره