ما شهر غریب زندگی میکنیم امسال نمیریم شهر خودمون دقیقا هم بخاطر خانواده شوهرم نمیرم ک اذیتم میکنن و باعث میشن اعصابم بهم بریزه...امشب من و شوهرم حوصلمون سر رفته بود خلاصه شوهرم گفت تعطیلات رو چکار کنیم و حوصلمون سر میره و این حرفا...گفتش خانوادت نمیان؟ گفتم ن شرایطشو ندارن...گفت دوس داری بگم خانوادم بیان؟؟ منم روم نشد بگم ن ...گفتم بگو بیان ولی من باردارم خودشون باید کمک بدن تو کار کردن و پذیرایی و اینا گفتش اینش دیگه بستگی ب خودت داره خودت بهشون بگو برو فلان کارو انجام بده منم گفتم اینجور بگم ناراحت میشن و اینا...خلاصه زنگ زد ب خانوادش گفت بیاین ولی خودتون کمک بدین ..اونام گفتن حالا ببینیم چی میشه ....خداییش من باید چجور میگفتم دلم نمیخاد بیان...واقعا نمیتونم پذیرایی کنم سنگین شده وزنم اخه..از طرفیم واقعا بیشعورن و اذیتم کردن
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
ببین اومدن خوب برخورد کن ولی فقط در حدی چایی ریختن و اینا پذیرایی کن بعد خودتو بزن ب کمر درد پادرد الکی زنگ بزن دکترت بگو دکتر گفت استراحت مطلق از جات پانشو اینجوری کارا میفته گردن خودشون فرار میکنن😂
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد