2777
2789
عنوان

کینه شتری

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 88 پست

[QUOTE=280513868]چیکار کنم 😔[/QUOT

تو که همه ی راه هارو امتحان کردی اینم امتحان کن

یه زره خودتو‌ بگیر دیگم اصلااااا در مورد ببخشیدن و از نو‌ شروع کردنو اینا حرفی نزن زندگیتو بکن خیلی عادی و معمولی در حدی که زیاد پیگیر نباشی پیام و زنگتو بزن ولی زیاده روی نکن بزار اونم سمتت بیاد بزار فک کنه دیگ خسته شدی و بیخیال ببخش و این حرفا شدی داری زندگیتو میکنی شاید اینجوری بفهمه تیریپ دلخوری دیگ جواب نیست خودشو جمو جور کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی پیششم خوبه همسرم تنهایی زندگی میکنه منم گاهی میرم پیشش  اونجا قهر نمیکنه

اجی وقتی رفتی سرزندگیت بازهم باهات قهرمیکنه هنوزنرفتی سرخونه زندگیت این دیگه براش عادت شده اون قهرکنه تونازبکشی وقتی باهات قهره هی زودبه زودزنگ نزن تا دلش برات تنگ بشه وخودش زنگ بزنه خودتوسرگرم کن وقتی دیدزنگ نمیزنی پیش خودش میگه حتما یه جایی سرس گرمه که منوفراموش کرده مجبورمبشه زنک بزنه ازهمین الان نازکش نشومردبدبارمیادعادت میکنه وتوخسته میشی کارزن نازکردنه کارمردنازکشیدنه.

دقیقا تو این دو سال عادتش دادم لعنت به من که انقد احمق و سادم💔

اجی تویه مرواریدی ارزش خودت ونیارپایین .زندگی زناشویی برا اسایش وارامشه وقتی نباشه میخوام اون زندگی هم نباشه.خودت وعشششششقه تا خودت ودوست نداشته باشی هیچ کس دوستت نخواهدداست حتی شوهرت .زیادوابسته شوهرنباش یادبگیربا خودت عشق وحال کنی .زندگی خیلی قشنگه حیف نیست این ذهن قشنگت همش درگیراینه که کی باهات اشتی کنه ودلش صاف شه قدرخودتوبدون خودتوکوچیک نکن بزارمنتت وبکشه بزاربدونه چه مرواریدی افتاده دستس

دقیقا حرف شوهرمو زدی (تا خودمو دوست نداشته باشم بقیم دوسم ندارن😏😔)

تویه گوهرگرانبهایی بایدارزش خودت وبدونی ‌ببین اون مردهست واین حرف وبهت زدیعنی داره بهت میفهمونه من برا خودم ارزش قایل هستم توحق نداری هرطوری دلت خواست باعام رفتاری کن .ببین توهم مثل شوهرت باس قدرخودت وبدون وبزاربدون با اعتمادبنفسی بدونه خودت ودوست داری بدونه اویزونش نیستی بدونه یه زن قدرتمندی.اوکی؟

تویه گوهرگرانبهایی بایدارزش خودت وبدونی ‌ببین اون مردهست واین حرف وبهت زدیعنی داره بهت میفهمونه من ب ...

خب چجوری اینو بهش بفهمونم یعنی دیگه پیامش ندم و تو بلااتکلیفی بسوزم؟؟

لااقل پیامش بدم با جدیت ن با التماس به بخشش و...

خب چجوری اینو بهش بفهمونم یعنی دیگه پیامش ندم و تو بلااتکلیفی بسوزم؟؟ لااقل پیامش بدم با جدیت ن با ...

عزیزم‌منم شوهرم دارم میدونم دوران عقدت برات شیرینه ولی اویزون نباش سیاست داشته باشه توخیلی وابسته شوهرت شدی این وابستگی داره ازپا درت میاره بابا تودیکه سعی خودت وکردی اگرم چیزی گفت بگومن سعی خودموکردم دیگه خودمم براخودم ارزشهایی قایلم ببین عزیزم اویزون نباش .قوی باش بزاربفهمه بایه زن قوی روبه روهه .قوی باش قوی باش اینقدرکم اعتمادبه نفس نباش بابا تواین دوران قشنگ عقدبایدبرات سروکله بشکونه تا بهت برسه پس الان بدبارش نیار.

با خانواده شوهر باید خیلی خیلی با سیاست رفتار کرد و یکی باید باشه که این سیاستو یادت بده آدم تا خودش ...

اره واقعا من یه جاری دارم خدای سیاست هستش

وای کاش بگم از رفتارش شاخ در میاری

در این حد که به پدر و مادر شوهرم فحش داد.فحش پدر مادر

اونام شنیدن بعد چن روز یه جو ی رفتار کرد که نگم 

یکی از برادر شوهرام سر این موضوع با جاری قهر بود که چرا فحش دادی به پدر و مادرم 

اخرش مادر شواهرم به برادر شوهرم گفت به توچه به ما فحش داده اصلا خوب کرده

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم