2777
2789
عنوان

کینه شتری

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=280507637]اره میدونم اما من خودم کسیو که دوست داشته باشم میبخشم به خصوص اگه کلی پشیمون شه تغی ...

اونکه صددرصد اما به مرور وقتی کارای خوبشو ببینی دیگه اونا برات کمرنگ میشه 

من همسرم میگه چند بار فرصت دادم نفهمیدی میگه از چشمش افتادم 💔 گف شاید خوب بشم شایدم ن 

من نمیتونم درکش کنم شما که خودت اینجوری بنظرت خوب میشه؟

چیکار کرد،؟

خانوادش اذیتم کردن فامیلاش توزندگیم دخالت کردن شوهرم بچه ننه بود وخیانت 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
دلم از کسی بشکنه دیگه شکسته با خواهر شوهرم هی همسرم و مادرش تلاش میکنن رابطه ما درست بشه ولی نمیتونم ...

دقیقا من و عمه هام همینیم 

هر چی هم قربون صدقه برن خیلییییی سرد جواب میدم یا کلا محل نمیذارم

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
دقیقا من و عمه هام همینیم  هر چی هم قربون صدقه برن خیلییییی سرد جواب میدم یا کلا محل نمیذارم

سخته کارها و حرفهاشو فراموش کردن 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

اوللل بخاطر خودتو ارامشت ...دلت و دریا کن

من همیشه با خودم گفتم من که نمیتونم طرف مقابل و تعغیر  بدم و همچنین مسول رفتار دیگران نیستم .همهههه رو بخشیدم آرامش دارم .

نمیزارم فکر کردن و درگیر دیگران بودن انرژی منو برای زندگی سالم از بین ببره .

همین درگیر کسی نباش 🥰

منم اینطورم جمع میشه جمع میشه بعد با یه حرکت کوچیک دیگه از چشم میوفته

وای باورم نمیشه مث شوهر من😭😭 پس چرا من اینطور نیستم؟!

اگه طرف عوض شه و بیاد معذرت بخواد و نازتو بکشه بازم نمیخوایش؟؟ 

طرف شوهرت باشه اخع زندگیتونو سر کینه از هم میپاشین؟؟

😔😔😔 یعنی خوب نمیشه؟؟ 💔 اونم مث شما میگه نمیدونم 

شما سعی کن باهاش خوب باشی ولی همش بهش گیر ندی که ببخش ببخش شما خوب باش اون به مرور وقتی ببینه اشتباهات گذشته رو تکرار نمیکنی آروم آروم با خودش کنار میاد