2777
2789
عنوان

تیر خوردن

2274 بازدید | 99 پست

بچه ها ،چند روز پیش یک خانم که تو بیمارستان ابن سینا تهران کار می‌کنه نمیدونم پرستار یا ماما یا پزشک ، صبح زود نزدیک محل کارش ،همسر سابقش یهو جلوش ظاهر میشه و ۳ تا تیر بهش میزنه ،وحشتناکه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرده؟؟-

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

فکر کنین تو خیابون دارین قدم میزنین،ی دفعه یکی جلوتون ظاهر شه .اسلحه دربیاره و بعدش تیر بزنه بهتون .اونم چند بار 

یک دختر دیگه هم سال ۱۴۰۰ توسط همسر سابقش ۵ تا تیر خورد ولی زنده موند .اونم صبح از خونه اومده بیرون ،پسره یک  دفعه اسلحه رو در میاره و شروع میکنه تیراندازی 

من همیشه تو فانتزیامه با تیر خوردن می میرم 😐 یهو اینو گفتی یادم اومد

منم یکی از فانتزیام تیر خوردنه ،ولی اینکه بمیرم نه .اما از موقعی که این خبرو خوندم ترسیدم 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز