2789
عنوان

تیر خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 99 پست
نه ،زنده مونده ولی حالش وخیمه

عاها ایشالله خوب شه طفلکی🥺🤕

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم یکی از فانتزیام تیر خوردنه ،ولی اینکه بمیرم نه .اما از موقعی که این خبرو خوندم ترسیدم 

حالا ایشالا که نه تیر بخوریم هیچ وقت نه حالا حالا ها بمیریم

انشاالله عمر با برکت و همراه با عاقبت بخیری و سلامتی داشته باشیم

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
وای دقیقا من توام یا تو منی 😅

🤣🤣🤣🤣.یک نفر دیگه هم پارسال تاپیک زده بود دوست داره تیر بخوره اونم از ناحیه ی شکم ک کتف .حالا اینکه چرا دوست داریم تیر بخوریم نمیدونم .

مردم وحشی شدن

حالا این بیچاره که همسر سابقش بهش شلیک کرده .دختر عمه م ماما هست .تعریف می‌کرد ی خانم سزارین شده بود ،نوزاد مرده بدنیا میاد .بابای بچه میاد وسط بخش به متخصص زنان شلیک میکنه به ۴ جای بدنش تیر زده .ولی خانم دکتر زنده مونده .دختر عمه م میگه تو بیمارستانا مخصوصا شهرای کوچیک و مرزی بعضی از خانواده بیمارایی که داخل اتاق عمل فوت میکنن ،به پزشک جراح تیر میزنن ولی خبراش زیاد جایی پخش نمیشه .

حالا این بیچاره که همسر سابقش بهش شلیک کرده .دختر عمه م ماما هست .تعریف می‌کرد ی خانم سزارین شده بود ...

وای چقد فاجعه

لعنت بهشون به کادر درمان چه

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 

وای چقد فاجعه لعنت بهشون به کادر درمان چه

از این اتفاقا زیاد میافته .چقدر بده آدم یک عالمه درس بخونه خانم دکتر یا آقای دکتر یا  پرستار بشه بهش شلیک کنن یا شغلای دیگه مثل وکیلا .دوستِ دختر عمه م پرستار هست تعریف میکرده وسط اورژانس خانواده ی بیمار با خانم دکتر طب اورژانس بحثشون میشه یک دفعه پسرش اسلحه رو در میاره شروع میکنه شلیک کردن ،یک تیر نزدیک قلب دوتا شکم یکی به شونه ی دکتر میزنه حالا طفلی دکتر اونموقع دوتا بچه ی دوقلوی ۴ ماهه هم داشته.ولی ایشون هم خوشبختانه زنده موندن و طبابت رو گذاشتن کنار .

منم دقیقا 😆 همیشه یکی میزنه به شکمم 

منم وقتی تصور میکنم اینه که یکی تیر میزنه به شکمم ،دستمو میزارم روی زخم  ی نگاه میکنم بعد میفتم زمین .البته تاثیر سریالای پلیسی هس 🤣🤣🤣