2821
2789
عنوان

کراتین مو

681 بازدید | 29 پست

سلام شبتون خوش

دوستانی که موهاتون رو کراتین کردین راضی هستین؟ریزش مو نگرفتین یا به موهاتون آسیبی نزده؟؟

من خیلی دوست دارم موهامو کراتین کنم اما یه دو سه نفری که میشناسم انجام دادن بعدش موهاشون یک عالمه آسیب دیده و ریزش گرفته.

ممنون میشم تجربتون رو در اختیار بزارید آخه دوست ندارم بعد این کار موهام آسیب ببینه

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

نه ریزش نگرفت

فقط موج برداشت اونم چون میخواستم از اون فر و وز بودنش در بیاد و راحت بتونم سشوار بکشم واسه همین راضیم و دیگخ پیش آرایشگر نرفتم واسه ترمیم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با مواد خوب کراتینه کن هونما کادیوو فلوراکتیو پرایم اینها مارک های خوبن

برای من تو یه بسته آبی بود مارکش و نمیدونم ولی ریزش نیاورد واسم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

منم انجام دادم راضیم موادی که استفاده میکنه خیلی خیلی مهمه...بعد کراتین بهم گفت ۱ ماه قرص هیرویت بخور چون شوک به مو وارد میشه انجام دادم موهام عالیه خیلی دوسشون دارم البته من هم زمان پروتئین تراپی هم انجام دادم هم اخیا شد هم صافی داد

سلام من سه نوبت ریختم و واقعا راضیم فقط باید یه جای خوب بری که مواد خوب بزنن  بعضیا مواد اشغال می زنن رعایت بعد کراتینه هم خیلی مهمه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

منم انجام دادم راضیم موادی که استفاده میکنه خیلی خیلی مهمه...بعد کراتین بهم گفت ۱ ماه قرص هیرویت بخو ...

عزیزم من شامپو بدون سولفات گرفتم وقتی میزنم موهامو خیلی خشک میکنه گره میخوره تا ماسک بزنم درست بشه

شامپو شما هم همینه ؟ 

سلام من سه نوبت ریختم و واقعا راضیم فقط باید یه جای خوب بری که مواد خوب بزنن  بعضیا مواد اشغال ...

وقتی انجام میدین بعد اینکه میرین حموم موهاتون بازم مثل روز اول چسبیده به سره یا حجم‌میگیره؟

منم انجام دادم راضیم موادی که استفاده میکنه خیلی خیلی مهمه...بعد کراتین بهم گفت ۱ ماه قرص هیرویت بخو ...

پروتئین تراپی به تنهایی صاف میکنه مو ها رو؟ بعد دوامش مثل همون کراتینه؟

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
عزیزم من شامپو بدون سولفات گرفتم وقتی میزنم موهامو خیلی خشک میکنه گره میخوره تا ماسک بزنم درست بشه ...

نه عزیزم شامپوی من انقدر نرم میکنه مو رو من حس میکنم موهام چربه خیلی لطیف میکنه

نه عزیزم شامپوی من انقدر نرم میکنه مو رو من حس میکنم موهام چربه خیلی لطیف میکنه

اسم شامپوتون چیه؟

پروتئین تراپی به تنهایی صاف میکنه مو ها رو؟ بعد دوامش مثل همون کراتینه؟

کراتین کار من میگفت پروتئین تراپی هم احیا میکنه هم یه درصدی صافی داره من دو ماه پیش هم کراتین کردم هم پروتئین تراپی هر چند ماه اگه انجام بشه موها رو عاااالی میکنه 

2824
2823
2791
2779
2792