2821
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 29 پست
وقتی انجام میدین بعد اینکه میرین حموم موهاتون بازم مثل روز اول چسبیده به سره یا حجم‌میگیره؟

هم حالت می گیره هم حجم تازه روز اولم چسبیده نیست فقط دیگه فر ووز پف نیست صاف شلاقی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کراتین کار من میگفت پروتئین تراپی هم احیا میکنه هم یه درصدی صافی داره من دو ماه پیش هم کراتین کردم ه ...

آها آخه من فقط میخوام موهام حالت وز بودنش بره و خیلی به قول خودمون صاف شلاقی نشه هم مشکلی نیست فقط آسیب نبینه بعدش

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
آها آخه من فقط میخوام موهام حالت وز بودنش بره و خیلی به قول خودمون صاف شلاقی نشه هم مشکلی نیست فقط آ ...

پس همون پروتئین تراپی کن من دوستم دیروز بوتاکس مو انجام داد امروز دیدم عالی بود پیش یه نفر مطمئن برو موهاتو نشون بده ببین کدوم به درد موهات میخوره

مرسی عزیزم  من میخاستم اینو بگیرم فروشنده یه چیز دیگ بهم انداخت

من دوستم که کراتین کاره خودشون مغازه لوازم ارایشی دارن هم ماسک مو هم شامپو رو داد خیلی خوبه واسه من رنگ بنفششه

هم حالت می گیره هم حجم تازه روز اولم چسبیده نیست فقط دیگه فر ووز پف نیست صاف شلاقی 

عه پس اینکه یکم حالت بگیره طبیعیه؟؟

برای من خیلی کم موج برداشت و حجم‌گرفت فکر کردم حتما تاثیر موادش داره زود از بین میره

البته برای من شلاقیش هم از بین رفت

فقط صافه تمیزه

ولی وقتی با شونه سشوار میکشم موجش هم از بین میره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
من دوستم که کراتین کاره خودشون مغازه لوازم ارایشی دارن هم ماسک مو هم شامپو رو داد خیلی خوبه واسه من ...

اینکه میگن‌کراتین سرطانزاست درسته؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
آها آخه من فقط میخوام موهام حالت وز بودنش بره و خیلی به قول خودمون صاف شلاقی نشه هم مشکلی نیست فقط آ ...

فقط بار اولش استرس داره بعدش عادت می کنی فقط جای خوب برو من ده روز پیش کراتینه کردم واقعا راضیم سال پیش هم دو بار کردم فقط موهات خیلی بلنده کوتاهش کن کراتینه مو کوتاه قشنگتره البته اگه عادت داری موهاتو ببندی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

فقط بار اولش استرس داره بعدش عادت می کنی فقط جای خوب برو من ده روز پیش کراتینه کردم واقعا راضیم سال ...

مرسی

آره خودمم به این نتیجه رسیدم که کوتاه انگار قشنگ تره

اینکه میگن‌کراتین سرطانزاست درسته؟

نه بابا عزیزم عالم و ادم میلیونها زن همه انجام دادن اتفاقا دوستم میگفت تو رشد مو هم خیلی تاثیر داره من همیشه موهام نامرتب بود وقتی انجام دادم خیلی استرس داشتم الان میگم کاش زودتر انجام میدادم همیشه موهام مرتبه 

نه بابا عزیزم عالم و ادم میلیونها زن همه انجام دادن اتفاقا دوستم میگفت تو رشد مو هم خیلی تاثیر داره ...

مرسی😘❤️

عه پس اینکه یکم حالت بگیره طبیعیه؟؟ برای من خیلی کم موج برداشت و حجم‌گرفت فکر کردم حتما تاثیر موادش ...

بعد حموم حتما سشوار بکش شامپو فری سولفاد بزن اب داغ هم نزن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز