2777
2789
عنوان

اِهِم اِهِم😎

126 بازدید | 21 پست

شاید از نظر بعضیا کم باشه

ولی خدایا شکرت بابت همین😎😂🤌

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت میگی خودتم جواب خودتو میدی؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خب مرسی بخاطر پزت..😶

بخدا پز ندادم ذوق کردم بابتش فقط

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
خودت میگی خودتم جواب خودتو میدی؟

هنو ک چیزی نگفتم

والا این الان تاپیک زدن داره🤔

والا تاپیکای چرت دیگه چیزی نیس الان برا ما خار داره؟؟؟

بخدا پز ندادم ذوق کردم بابتش فقط

♥️

ان شاءالله چند برابرش ریخته شه به حسابت😁♥️

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

♥️ ان شاءالله چند برابرش ریخته شه به حسابت😁♥️

من ب همینم راضیم تنمون سلامت باشه

والا تاپیکای چرت دیگه چیزی نیس الان برا ما خار داره؟؟؟

الان منظورم شما تنها نبودی ببخشید منم مثل اونی ک پیام داد پز دادی فک کردم پز دادی ولی الان دیدم ذوق کردی بخاطرش خوشحال شدم ایشلاه انقدری پول تو حسابت زیاد بشه نتونی بخونی 😁😁😁 

حالا خوبه تو یه یک و هفتصد داری میخوام ته کارت خودمو نشونت بدم فک کنم زیر ۱۰۰ تومن باشه😂😂😂😂