2777
2789
عنوان

امروز رفتم یه مغازه برند😁

994 بازدید | 40 پست

آف خورده بود  

یه نیم تنه  ۶۵۰😕 

شلوار ۹۰۰ خورده ای  منم گفتم بزار برم الکی بپوشم حداقل ببینم  چ جوریه لباساش 😁😎 وای چه جنس خوبی داشتن  

خیلی بهم میومد اما قیمتش بهم نمیومد😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر کسایی که برند میپوشنم اقلیت خوشحال نیستن

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)

حداقل تو پوشیدیشون..

من نپوشیدم تا حالا به اون قیمت🤦🏻‍♀️😂

نمیدونم شهر شماهم زدن یا نه ولی یکی از مغازه های شهر ما زده بیشتر از ۳ تا لباس نمیتونید پرو کنید😐

انگار مثلا میخوریمشون

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
بهتر کسایی که برند میپوشنم اقلا خوشحال نیستن

وی خود را قانع میکند😂

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی
 حداقل تو پوشیدیشون.. من نپوشیدم تا حالا به اون قیمت🤦🏻‍♀️😂 نمیدونم شهر شماهم زدن ی ...

این جدید بود دیگه🤣

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎

ما یه مغازه رفتیم یدونه پیاله ۲۱ میلیون تومن

خدا شاهده راه داشتم میرفتم میلرزیدم یهو به چیزی نخورم بیفته بشکنه بدبخت بشم

همش میگفتم من اینجا چه غلطی میکنم 

آخرش واسه اینکه ضایع نشم گفتم نه من این مدلا پسندم نبوووووودددددد مدلای دیگه ندارین؟ شیک تر باشه؟؟

گفت نه

گفتم عه چه حیف زدم بیرون

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
2790
2778
2791
2779
2792