2777
2789
عنوان

عشق در سن ...

513 بازدید | 29 پست

سلام دوستان عشق دو سن ۱۵-۱۶سالگی واقعیه یا به خاطر این دوران نوجوانی هستش من فراموشش  نمیکنم احساس میکنم  بزرگ تر که شدم خواستم ازدواج که کنم دیگه نتونم با یاد و خاطره ش همش لحظه شماری میکنم که تابستون بشه و من بهش پیام بدم اخرین بازدید شو چک میکنم چیکار کنم که این دو یه ماه زهر نشه برام ؟واقعا امسال سال مهمی هست چون میخوام انتخاب رشته م کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق شدی رف

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

عشق تو هر سنی واقعیه هیچ عشقی هم مثل عشق اول نمیشه اون حس عشق اول اون تپش قلب اون ذوق هیچوقت تکرار نمیشه حتی بعد ۵۰ سال

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}

بهتون قول میدم 26 سالتون شد به الان خودتون بخندین و اعصابتون بهم بریزه بخاطر اینکه چقدر ناآگاهانه تصمیم میگرفتید😄🌹

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

به نظرم نمیشه صددرصدی جواب داد 

فقط مهم ترین کاری که میتونی انجام بدی 

اینه که از این جو فاصله بگیری 

من نمیگم عشق و رابطه بد هست 

اما زمان خودشو داره 

تو زمان خودش بهترین میشه 

الان اخلاق هاتون خیلی تغییر میکنه که عادی هم هست 

معیاری که الان داری 5 سال دیگه نداری 

بیخیال اون پسر شو و سعیت رو کن 

چون میدونم کلی موقعیت دیگه تو جامعه بزرگ تری از زندگیت پیدا میکنی

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

ببین کاری به واقعی غیر واقعی اش ندارم.. ممکنه دو سال بعد خنده ات بگیره.. ممکنه تا آخر عمرت بهش فکر کنی.. فقط اینو میدونم الان وقت مناسبی برای عشق و عاشقی نیست.. چون یه آدم بی مصرف به درد نخور میشی که هیچی نداره به جز افکار احمقانه.. اول تلاشتو بکن.. به یه جایی برس.. بعد ببین طرفت کجا ایستاده..ببین الان با این جایی که ایستادی حست بهش چیه.. اونموقع تصمیم بگیر. 

الان زوده

طوری یادت میره که فکرشو نکنی 

ادم درست و بهتری بیاد تو زندگیت تو وقتی به یکی بله میگی که از ادمایی که میشنا۷تی بهتر و مناسب تر باشه پس فراموش میکنیش معلوم نیست حتی قبل از اون موقع فراموشش کنی

نگران نباش گلی🥰🤗

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻