2777
2789
عنوان

عشق در سن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اعتقاد خود من اینه :(عشق در هر سنی مثل یه هیجانه که بعد فروکش میکنه دیگه چه برسه به نوجوانی)

مخالفم

نوجوانی بله

ولی بزرگتر باشی نه

برای همه صادق نیست چون به عیییین دیدم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بستگی به شرایط داره شاید برا بعضی ها فروکش نکنه 

عقایدت محترم 

اما از نظر من تعریف عشق در جامعه امروزی کاملا اشتباه هست 

تو غم عزیز هم بعد یک مدت برات عادی میشه 

همینطور عشق 

تهش چیزی که میمونه حس خوب بین دو طرفه

بستگی داره تو هر کسی ی شکلیه 

یکی تو ۴۰ سالگی ب عشق واقعی میرسه یکی تو ۱۵ 

اینو باید در گذر زمان احساس کنی ..اگر شما هی سنتون بالاتر بره و انتظاراتتون تغیر کنه و احساس کنی این انتخاب شما نیست و دو دل بشی مسلمه که ی هوای زودگذرع و اون جیزی نبوده که تو تصورتونه ..

ولی اگر دیدی همون حس اولیه و اون عشق عمیق هنوز تغیری نکرده و بازم روی خواستت پا فشاری میکنی و دلت میخوادش میشه گفت عشقه...حداقل باید ۴ یا ۵ شیش سال بگذره که بدونی عشق عمیشه یا نه و زمان کات شما بیشتر اینو به عشق واقعی نزدیک میکنه ..اینکه در نبودش احساس دلتنگی کنی و بازم برگردی ..یا بی خیال راحت بزاری کنار و با کسی دیگه وارد رابطه بشی 

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
عقایدت محترم  اما از نظر من تعریف عشق در جامعه امروزی کاملا اشتباه هست  تو غم عزیز هم بع ...

دوتا چیز متناقض رو باهم مقایسه کردی خاک مرده سرده درد به مرور زمان کم میشه ولی دوست داشتن حسی که هست میتونه همیشه پایدار بمونه بهتر از روز اولش 

من پونزده سالمه پسر عمم شونزده عاشق همیم به خدا هوس زودگذر نیست چون قبلا هوس زودگذر رو تجربه کردم ولی این اینطوری نیست چون هردمون یه حور عاشق هم شدیم همو میدیدم قلبمون یه جوری میشد دلمون میریخت

ببین کاری به واقعی غیر واقعی اش ندارم.. ممکنه دو سال بعد خنده ات بگیره.. ممکنه تا آخر عمرت بهش فکر ک ...

استارتر توروخدا حرف ایشونو جدی بگیر

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

به نظرم با عقلت تصمیم بگیر

فکر نکنم عشق باشه اگه یه مدت درحد دوماه بیخیالش بشی از ذهنت پاک میشه

و الله لایُحِبُ ظالمین                                                        و خدا ستمگران را دوست ندارد🖤🌈