2777
2789
عنوان

من الان پی بردم چقدر زشتم 😑

1474 بازدید | 64 پست

😐 واقعا نمیدونم هدف از وجود من تو این دنیا چیه ولی الان پی بردم چرا انقدر دیگران حرف بارم میکنن 😑 حق دارن واقعا بی ربخت ترین و بد هیکل ترین ادمیم که تو سن و سال خودم میشناسم و واقعا لیاقت خانوادم و خانواده همسرم این نبود ☹️ 

دعا کنید عمرم کوتاه باشه همسرم بتونه ادمی که لایقشه رو تو زندگیش داشته باشه

پ.ن: لطفا تقاضای عکس نکنید چون هدفم این نیست که عکس بزارم بگین زشتی یا خوشکلی خودم میدونم زشتم و این که لطفاً اینجا از کلیشه های مزخرف زیبایی مهم نیست و همه ادما خوشکلن استفاده نکنید چون دیگه نمیتونم خودمو گول بزنم

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

خب لابد ب چشم همسرت خوشگلی ک باهات ازدواج کرده دیگه 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط ارزویی که واسه همسرت کردی😂

ببخش نمیتونم نخندم

سوالی درباره فیلم و سریال داشتین بپرسین لطفا اگه سنت کمه و هنوز به بلوغ فکری نرسیدی من و ریپلای نکن چون اگه کسی بخواد قانعتون کنه به نفهمی خودتون ادامه میدین اگرم دیدی جوابتو ندادم یعنی نخواستم به یه تپه کود لگد بزنم                        اندازه یه دونه قاشق چای خوری حس ششم دارم ولی برای سرگرمیه جدی نگیرید 😬😁
خب عکس بذار با خودمون مقایسه کنیم ببینیم ما هم باید مثل تو فکر کنیم 

نه مطمعن باش از من بهتری 😂

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

تا عکس نزاری چی بگیم خو ما ندیده و نشناخته چی بگیم

مهم اینه دلت راضی باشه حالام ک نیست خب بهش برس اینهمه عمل زیبایی وارایش زیاد شده چون کمتر کسی از خود واقعیش راضیه انقد نا امیدی از چی اخه؟

یعنی میخوای بگی که همسرت مشکل بینایی داره و قدرت ادراکشم خیلی پایینه که شما رو انتخاب کرده؟

نه خنگه فقط 😂💔

2790
2778
2791
2779
2792