2777
2789

دوستان از پشتم خون میاد باردارم ۶ هفتمه 

یه لحظه ترسیدم گفنم سقط کردم اینقدر خون اومد خسته شدممممم 😩😩😩دکتر هاهم نیستن الان چیکارررر کنم تروخداااا بگین از سوزش دارم میمیرم 

یبوست گرفتم فک کنم

یبوست مگه چقد خون میاد 

نه یبوست نیست پاشو برو دکتر 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی نکن پس چرا اینجوری شدم زخم شده انگاری خیلیییی میسوزه اصلا نمیتونم دسشویی برم از سوزش میمیرممم

ممکنه زخم شدید شده اشکال نداره منم تو بارداری اینجوری شدم دکترم بهم شربت شیرمنیزیوم داد و عالی بود واسم

اما باید با اب فراوون بخوری و من از ۳ ماه خوردم

بیمارستان پزشک داره برو یه سر

یا بگرد تو شهر شاید پزشک باشه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
خب چیکار کردی زخم شده یعنی از یبوست شده؟چون بارداری یبوست هم دارع

نیاز نیس کاری کنه وقتی یبوست شدید بشی موقع دفع خون میشه 

من حتی قبل بارداری یبوست داشتم شدید ک خون میامد قشنگ و بیرون زدگی داشتم

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
2790
2778
2791
2779
2792