نانی۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 2385 عنوان موهام رنگ کردم 214 بازدید | 15 پست وای بعد ٦ سال رنگ روشن کردم میگن شدی انگار اجنه😪😪😪😫 1401/12/27 | 17:32 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8066 ببینم 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
mahbano95 عضویت: 1395/08/01 تعداد پست: 5581 عادت نداری خب یکم بگذره خوب میشه پوستت روشنه؟فعلا ارایش کن تا عادی بشه برات نهایت دیدی نمتونی کنار بیای تیره کن
نانی۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 2385 عادت نداری خب یکم بگذره خوب میشه پوستت روشنه؟فعلا ارایش کن تا عادی بشه برات نهایت دیدی نمتونی کنار ب ... اره روشنه
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8066 عادت نداری خب یکم بگذره خوب میشه پوستت روشنه؟فعلا ارایش کن تا عادی بشه برات نهایت دیدی نمتونی کنار ب ... ببخشید شما از رنگ مو سردر میاری یه سوال دارم؟ 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
mahbano95 عضویت: 1395/08/01 تعداد پست: 5581 ببخشید شما از رنگ مو سردر میاری یه سوال دارم؟ نه عزیزم در حد مبتدی یه رنگ ساده خودم میزارم تاپیک البالو بپرس جوابتو میده
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7868 ببخشید شما از رنگ مو سردر میاری یه سوال دارم؟ بپرس لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8066 نه عزیزم در حد مبتدی یه رنگ ساده خودم میزارم تاپیک البالو بپرس جوابتو میده ممنونم خودم تو خونه میخام انجام بدم.اگه الان سه صفر بگذارم(نمیخام دکلره کنم)بعدش رنگمو بزارم.بنظرتون تا دوهفته دیگه رنگش میره و سه صفره میمونه؟؟یاهمینجوری قشنگ ثابت میمونه؟؟ 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8066 بپرس پرسیدم گلم.منون میشم راهنماییم کنید 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7868 ممنونم خودم تو خونه میخام انجام بدم. اگه الان سه صفر بگذارم(نمیخام دکلره کنم)بعدش رنگمو ب ... سه صفر زیاد روشن نمیکنه نهایت تا پایه های نارنجیسه صفر نسبت به رنگای عادی بیشتر اسیب میزنه ولی از دکلره کمتر اسیب میزنهروی پایه نارنجی معمولا رنگای زیادی نمیشه گذاشتمگه اینکه خودتون رنگای گرم مث فندقی بلوطی... دوس داشته باشین لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8066 سه صفر زیاد روشن نمیکنه نهایت تا پایه های نارنجی سه صفر نسبت به رنگای عادی بیشتر اسیب میزنه ولی از ... میخام کاراملی دودی بگذارم. رنگش نمیره که اون نارنجیه سه صفر بمونه 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7868 میخام کاراملی دودی بگذارم. رنگش نمیره که اون نارنجیه سه صفر بمونه نه اگه رنگ تیره مناسب پایه موهات بزاری روش (بصورت رنگساژ هم نباشه) پاک نمیشه لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋