2777
2789
عنوان

مامان بی فرهنگم

355 بازدید | 27 پست

۲۲سالمه دارم با تلفن حرف میزنم همش در اتاقمو باز میکنه میگه کیه

آبروی مارو نبری با کی صحبت میکنی

شخصیتمو غرورمو جلو همه زیر سوال برده

همش میگه من از تو ماشینت سیگار پیدا کردم

همش اذیتم میکنه الان تلفنمو قطع کردم ابروم جلوی دوستم رفت

همش فکر میکنه من با پسر میرم بیرون ب حریم شخصیم خصوصیم احترام نمیزاره 

بخدا یک ساعت کامل از دستش گریه کردم

میاد تو اتاقم میگه میری سرکار نمیخواد بری پسرا میشینن زیر پات از بچگی عذاب  داد ارزوی لباسی ک دوسش داشتمو بچگی ب دلم گذاشت ولی حالا زورش نمیرسه الان ازش نفرت دارم 

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا توجه نکن یبار هم برای همیشه جلوش وایسا بگو اگه به کار هات ادامه بدی از خونه میرم پدرت پشتت نی ...

پدرم پشتمه اما روزا سرکاره همش دخالت میکنه تو کارام

عزیزم خیلی کار اشتباهی کرده که اون موقع ازت پرسیده، اما ای کاش شما که حساسیت های مادرتو میدونی، قبل از تلفن زدن، بهش بگی میخوام به فلانی زنگ بزنم.

میدونی منظورم اینه که بجای نفرت و گریه، بیا این حساسیت‌هارو از بین ببر

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حالا واقعا سیگار از کجا اومد ؟  البته جا داره صحبت های مامانتم بشنویم . چرا بدبین شده ؟ ...

کلا فکر میکنه من با همکلاسی پسرم حرف بزنم ابروش میره

نفرتم از اینه ک خواهرم۱۶سالمو با ی پسره الوات موتوری میفرسته بیرون قایمکی از بابامم قایم کرده چون خواهرم ب دروغ میگه اون خواستگارشه ولی من بدبخت۲۲سالمه اینطور

اصلا توجه نکن یبار هم برای همیشه جلوش وایسا بگو اگه به کار هات ادامه بدی از خونه میرم پدرت پشتت نی ...

اینجوری که همش میشه جنگ اعصاب!!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پدرم پشتمه اما روزا سرکاره همش دخالت میکنه تو کارام

به بابات بگو برات یه جا جور کنه

یه هفته برو اونجا

بعد از یه هفته به بهونه اینکه چیزی جا گذاشتی برگرد برو تو اتاقت

اگه مامانت پرسید هم بگو

از دست تو خسته شدم

جواب میده

به بابات بگو برات یه جا جور کنه یه هفته برو اونجا بعد از یه هفته به بهونه اینکه چیزی جا گذاشتی برگ ...

ب بهانه دانشگاه بابام خواست خونه اجاره کنه برام مگه اینکه همین کارو بکنم راحت شم خودمم مستقلم میتونم اجاره بدم