2777
2789
عنوان

مامان بی فرهنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن  راحت میشه تو پیام بعدیم گفتم چیکار کنه تو اون یه هفته ذهنش آروم میشه

بنظر من این که گفتی راه حلت نیست! فرار کردنه و کاملا اشتباهه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مادرت چند سالشه

۴۲سالشه ۸سال پیش سکته کرد فقط بدبختیاش برام مونده منت نمیزارم ولی همش باید کمکش باشم ی برنج میخواد ابکش کنه یه دستی نمیتونه

یه دستی ب سر و وضع خودش نمیکشه ب خودش نمیرسه زندگیمونو از هم داره میپاشونه ب بابام همش شک داره ک تو با ی زن چت میکنی

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀
بنظر من این که گفتی راه حلت نیست! فرار کردنه و کاملا اشتباهه

درست میگه چون مادر من سنتی فکر میکنه و من نمیتونم با اون همنظر باشم

ب بهانه دانشگاه بابام خواست خونه اجاره کنه برام مگه اینکه همین کارو بکنم راحت شم خودمم مستقلم میتونم ...

دانشگاهت اگه یه شهر دیگس که دیگه چته دختر، خونه بگیر خابگاه یا هرچی تابستونم واحد بردار چمیدونم کار جور کن فقط برنگرد

دانشگاهت اگه یه شهر دیگس که دیگه چته دختر، خونه بگیر خابگاه یا هرچی تابستونم واحد بردار چمیدونم کار ...

من تهرانم دانشگاهم پردیسه نزدیک رودهن چون ماشین دارم یک ساعت راهه میرم و میام اما باید بهونه درارم چون جاده ش خطریه

درست میگه چون مادر من سنتی فکر میکنه و من نمیتونم با اون همنظر باشم

توقع داری مادرت سنتی نباشه😳 همه مادرا سنتی هستن فقط کم و زیاد داره.

خیلیارو دیدم با این طرز فکر و رفتاری که اون گفت، نسبت به خانوادشون. بعدا پشیمون میشی

از من گفتن بود🤷‍♀️

خوش باشی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بمونه روح و روانش داغون بشه؟ راه حل بهتری داری؟

همون اول گفتم