2777
2789
عنوان

بچه ها ی که تازه عقد کردین بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 28 پست
والا برا من مادرشوهرم یه سرویس سالها پیش خریده بود منم هیچی نگفتم با اینکه از مد افتاده بود شوهرم ف ...

واقعا ☹️من فقط نمیخوام نامزدم اذیت شه چون خونه ام داره میسازه 

مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی  تا اول متوسطه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جز حلقه طلای دیگه ای ندارم البته دوتا انگشتر دیگم نامزدم برام خرید ک موقع خرید خونه دادم بفروشیم ...

وای منم من طلا دوست ندارم کلا 😊حتی گوشواره طلام داشتم دادم خانواده ام فروختن گوشم حساسیت داره به طلا 

فقط بدلی جان دارم 😁🤭

طرف ما مثلا میگن اندازه ۲۰۰تومن طلا  ۱۰۰تومن نقد  دویست متر زمین  مهریه ام ۱۶تا سک ...

آهان من شنیدم کوردا به گرم میگن مثلا میگن هفتاد گرم طلا...ما عددی میگیم مثلا شش تا النگو و یه تک پوش و گردنبند و گوشواره..ولی با صدوپنجاه میتونی شش تا النگو ظریف و سرویس ظریف بگیری

«ما از امید نوشتیم و تمام کلماتمان جوانه زدند.^^☁️🌱🤍»
آهان من شنیدم کوردا به گرم میگن مثلا میگن هفتاد گرم طلا...ما عددی میگیم مثلا شش تا النگو و یه تک پوش ...

عه چه خوب پس ما تالشیم یعنی این رسم ماست 😍

طرف ما مثلا میگن اندازه ۲۰۰تومن طلا  ۱۰۰تومن نقد  دویست متر زمین  مهریه ام ۱۶تا سک ...

اووو چه همه طلا انتظار دارن از داماد بیچاره

والا من خودمو بخوام بگم

۱۱۴تا سکه مهرم هس

یه خونه ۹۰ متری هم شوهرم زد ب نامم

تماااام

ب نظرم تو زندگی مشترک اونقدرام این چیزا مهم نیس مهم آرامش و احساس خوشبختی داشتنه

اینکه میگم تجربه ست خواهر.

تو یه چیز ساده ولی سنگین انتخاب کن و اظهار کن که خیلی خوشت اومده اگه پولشو داشت که بخرین اگه دیدی گفت نمیتونم و اینا بگو بخاطرتو و اینکه شرایطتو درک میکنم یه چیز سبکتر برمیدارم با اینکه خیلی چشمم اینو گرفته بود. اینجور میفهمه تو کم توقع نیستی و زن با درکی هستی.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
اووو چه همه طلا انتظار دارن از داماد بیچاره والا من خودمو بخوام بگم ۱۱۴تا سکه مهرم هس یه خونه ۹۰ ...

منم همین نظرو دارم ولی این رسم ما هست یعنی دست من نیست دست خانواده اس تازه ما نخوایمم اونا میدن چون رسمه 

والا برا من مادرشوهرم یه سرویس سالها پیش خریده بود منم هیچی نگفتم با اینکه از مد افتاده بود شوهرم ف ...

ما موقع عقد رفتیم خرید حلقه من سبکشو برداشتم و ملاحظشونو کردم بعد مادرشوهرم حلقه شوهرمو انتخاب کرد شوهرم گفت سنگینه اون گفت نه خب تو از این خوشت اومده قیمتش از حلقه ی من چند میلیون بیشتر شد بابامم فقط لبخند زد گفت هرچی دامادم بپسنده همون...خلاصه من حرص خوردم موقع انتخاب النگو منم سنگینشو برداشتم کلا نباید از اول کم توقع بود

«ما از امید نوشتیم و تمام کلماتمان جوانه زدند.^^☁️🌱🤍»

من همیشه پا ب پای شوهرم بودم و هستم

شرایطشو همیشه درک کردم اصلا هم ناراضی نیستم حتی ب احتمال زیاد عروسی هم نگیریم چون سر قضیه خرید خونه رومون هنوز فشاره

مهم حرف هیچکس نیس مهم دل خودته هرچی دوس داری بخر و هرطور دوس داری زندگی کن عزیزم

خوشبخت باشی❤️

می تونم بپرسم چن سالته؟

اینکه میگم تجربه ست خواهر. تو یه چیز ساده ولی سنگین انتخاب کن و اظهار کن که خیلی خوشت اومده اگه پول ...

چشم گلم حتما 😍😍😍

من همیشه پا ب پای شوهرم بودم و هستم شرایطشو همیشه درک کردم اصلا هم ناراضی نیستم حتی ب احتمال زیاد ع ...

ای جانم به پای هم پیر شید 

اره درسته عزیزم 😍😍😍

من ۱۶سالمه 🙂