2777
2789
عنوان

مادر شوهر🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 38 پست
بگو برو خونه همون پسرت بمون که قرار هست با هم سود کنید. بعدم کی با فروش خونه و پول تو بانک گذاشتن سو ...

دقیقا همینه به فامیل گفتم بخدا بی آبروم کرده توفامیل همش داره بد گویی مو میکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دقیقا مادربزرگ منم همینجوری خونشو فروخت بعد یکماه خونه ما موند

بابام اصلا ازش خوشش نمیاد بچه که بود خیلی کتکش میزده و عذابش میدادع 

مامانمم خیلی اذیت کرده برای همون اصلا رفت و امدی نداشتیم و نداریم

بعد مدتی که خونه ما بود ما هیچی پول نداشتیم حتی پول چهارتا تخم مرغ آبپز و سیب زمینی بعد رفته بود توی فامیل پر کرده بود زهرا(مامانم) برای من صبحانه و ناهار نمیداده از قصد 

من هفت هشت سالم بود بهم پول میداد براش چیزی بخرم بخوره برای صبحانه و....  ولی حتی یک تعارفم بمن ک بچه بودم نمیکرد میرفت تو اتاق وقتی بقیه خواب بودن جلو من میخورد

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر چادری! 
دقیقا همینه به فامیل گفتم بخدا بی آبروم کرده توفامیل همش داره بد گویی مو میکنه

بابا اسی تو رو خدا ول کن 

تو که تو فامیل به قول خودت بد شدی دیگه چقدر میخوای بد بشی؟؟؟

همون بهتر که تو چشم فامیل شوهر بد باشی وگرنه یه سواری ازت میگیرن که بیا و ببین 

مگه تو انقدر عاشقشونی که برات مهمه هرررر کاری بکنی اونا ازت راضی باشن؟؟؟

ولشون کن بابا خودت برا خودت و شوهرت و بچه هات زندگی کن اونا هم بزار ازت ناراضی باشن

وقتی هر کاری بکنی بازم ناراضی ان؟؟

پس به دل خودت زندگی کن

دقیقا مادربزرگ منم همینجوری خونشو فروخت بعد یکماه خونه ما موند بابام اصلا ازش خوشش نمیاد بچه که بود ...

بدبختی میدونی چیه ما ازدواج فامیلی هم هستیم واسه همین فامیل شوهرم همون فامیل خودمم میشه

بدبختی میدونی چیه ما ازدواج فامیلی هم هستیم واسه همین فامیل شوهرم همون فامیل خودمم میشه

خب بزار اونقدر بگه خسته بشه برعکس تو هم رفتی تو جمع فامیل انقدر خوب و با شخصیت رفتار کن اونجوری همه حذب تو میشن و دیگه حرفای مادرشوهرتو قبول نمیکنن

خب بزار اونقدر بگه خسته بشه برعکس تو هم رفتی تو جمع فامیل انقدر خوب و با شخصیت رفتار کن اونجوری همه ...

بخدا نمیدونم چی بگم بهشون خودم دانشجوام ازاین ورم دم عیده خرید میخوام برم خونه تکونی میکنم  اصلا خیلی بی‌منطقه

واقعا همین تصمیمو گرفتم عید برم مسافرت 

آفریک زرنگ باش خواست نقشه بکشه تو قبل اون نقشه بکش فقط حواست باشه هااااا اسی هیچکس نفهمه میری مسافرت از همه قایم کن وگرنه دیدی اونم خودشو انداخت باهاتون اومد مسافرت😂😂😂

بخدا نمیدونم چی بگم بهشون خودم دانشجوام ازاین ورم دم عیده خرید میخوام برم خونه تکونی میکنم  اصل ...

به هیچ جات نگیر فقط رو شوهرت کار کن هر کاری دوست داشتی بکن بعد بگو من نمیخواستم شوهرم گفت اونجوری دیگه تو بد نمیشی تو فامیلم

اتفاقا همیشه میگه که هرموقع رفتین مسافرت منم ببرین 😔

وای وای با شوهرت حرف بزن بگو مادرت داره منو اذیت میکنه نمیخوام باهامون بیاد به هیچکس نگو بعد که راه افتادی رفتی دیگه ازشون دور شدی اگر باهات تماس گرفتن بهشون بگو

حواست باشه جلو بچه هات چیزی نگو بچه ذوق زده میشه میره میگه بهشون بسپار که اگر به کسی گفتین دیگه نمیریم به شوهرم جدی بگو بهش بگو مادرت فقط داره سختی هاشو برای ما میاره 

برو مسافرت بگو یهویی شد 

بعدشم چند روز که اومدی بهانه بیار بگو وای خونمون بهم ریخته ست تازه از مسافرت برگشتیم خسته ایم اینطوری اینطوری دیگه پاش قطع میشه یا هم همش برو مهمونی بیرون یا بگو شوهرم خسته ست خوابیده نمیتونم مهمون قبول کنم