parrrrparrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 3897 عنوان رنگ مو 65 بازدید | 6 پست دودی شماره 5 رو با طبیعی شماره ۷ قاطی بشه خوب دزمیاد ؟؟ همین دوتا رو دارم و اینکه چقدر بریزم اکسیدان ۶ درصد ؟؟موهامم نصف مشکی نصق رنگ شدست ،، سفیدی هم دارم جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔 1401/12/27 | 09:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parrrrparrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 3897 ممنون میشم راهنمایی کنین ،،بچم کوچیکه فرصت آرایشگاه رفتنو ندارم جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7872 شاید سبزی بده لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
parrrrparrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 3897 شاید سبزی بده واریاسون باید اضافه کنم ؟؟ گفتم قرمزی نداشته باشه اینو برداشتم 😴 جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7872 واریاسون باید اضافه کنم ؟؟ گفتم قرمزی نداشته باشه اینو برداشتم 😴 سری طبیعی قرمزی داره معمولا واریاسیونم بزنی اولش خوبه چن بار بشوری رنگای مزاحم باز خودشونو نشون میدن لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
parrrrparrrr مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 3897 سری طبیعی قرمزی داره معمولا واریاسیونم بزنی اولش خوبه چن بار بشوری رنگای مزاحم باز خودشونو نش ... ممنون عزیز ،،فقط نصف نصف قاطی کنم ؟؟ چون مجبورم خودم بزارن ،،کسی نیست ،، جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7872 ممنون عزیز ،،فقط نصف نصف قاطی کنم ؟؟ چون مجبورم خودم بزارن ،،کسی نیست ،، بنظرم خوب نمیشه اخه میگی هرجای موهات یه رنگهبا این رنگه هم یه دست نمیشه لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋