shahiin78 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 411 عنوان من رفتم😥 449 بازدید | 32 پست عقدم باخونوادم داریم میریم سال تحویل مشهدباشیم.شوهرمم طبق معمول نیومد بنظرتون اگ سال تحویل جداباشیم تاآخرسال ازهم جداییم؟الان رفتم خونشون ک خدافظی کنم خواب بود پتوشوبرداشتم بوسش کنم ترسید.بام دعواکرد منم بوسش کردمورفتم😢 1401/12/27 | 08:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogoliiiish2000 عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 24051 😐این خرافات چیه اخه بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙 کاپ_کیک_عصبانی
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10366 چقد بی معرفته 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
paniz78 عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 702 چقد مهربونی،من اگه بودم با مشت میزدم تو دهنش من برم بوسش کنم اون دعوام کنه🤣 بخند تا دنیا به روت بخنده
shahiin78 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 411 اخه حس میکنم خیلی کاربدی کردم سال تحویل کنارش نموندم...خو چون عقدیم دوس ندارم همش خونشون باشم
آخرین_کاربری عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 574 وای چجوری میتونین جدا بمونین اونم سال تحویلخیلی ساله عقدی؟
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10366 چقد مهربونی،من اگه بودم با مشت میزدم تو دهنش من برم بوسش کنم اون دعوام کنه🤣 منم خداشاهده گازش میگرفتم 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
fatemezahraaaam عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 3951 نمیدونم خرافات چیه😂ما میخوایم بریم نوعید مادر دومادمونهمسرم میگه چون اول عید نریم خوب نیس تا آخر سال باید دور از جون عزا ببینیم همشمیگم چطورمیگه چون اول عید بریم مراسم نوعید دیگه تا آخرسال باید بریم مراسمات ختم😁ینی بریدم از خنده
memolaa عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 852 اخه حس میکنم خیلی کاربدی کردم سال تحویل کنارش نموندم...خو چون عقدیم دوس ندارم همش خونشون باشم تو کار خوبی کردی از همین الان برنامه های خودتو داشته باش بزار عادت کنه ک تو هم برا زندگی خودت برنامه داری و اگه دوست داره کنارت باشه باید یکم منعطف باشه
mohdash عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 218 درپناه امام رضا باشی آن شالله بهزودی عروسی کنید عاشقانه زندگی کنید هیچ ناراحت نشو آدام تو خواب بلشه بیدارش کنی واقعا اعصابش میریزه بهم راستی برامنم دعا خیلی محتاج دعاتونم