2777
2789
عنوان

من رفتم😥

449 بازدید | 32 پست

عقدم باخونوادم داریم میریم سال تحویل مشهدباشیم.شوهرمم طبق معمول نیومد بنظرتون اگ سال تحویل جداباشیم تاآخرسال ازهم جداییم؟

الان رفتم خونشون ک خدافظی کنم خواب بود پتوشوبرداشتم بوسش کنم ترسید.بام دعواکرد منم بوسش کردمورفتم😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد بی معرفته

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

چقد مهربونی،من اگه بودم با مشت میزدم تو دهنش من برم بوسش کنم اون دعوام کنه🤣

منم خداشاهده گازش میگرفتم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نمیدونم خرافات چیه😂

ما میخوایم بریم نوعید مادر دومادمون

همسرم میگه چون اول عید نریم خوب نیس تا آخر سال باید دور از جون عزا ببینیم همش

میگم چطور

میگه چون اول عید بریم مراسم نوعید 

دیگه تا آخرسال باید بریم مراسمات ختم😁

ینی بریدم از خنده

اخه حس میکنم خیلی کاربدی کردم سال تحویل کنارش نموندم...خو چون عقدیم دوس ندارم همش خونشون باشم

تو کار خوبی کردی از همین الان برنامه های خودتو داشته باش بزار عادت کنه ک تو هم برا زندگی خودت برنامه داری و اگه دوست داره کنارت باشه باید یکم منعطف باشه

درپناه امام رضا باشی آن شالله به‌زودی عروسی کنید عاشقانه زندگی کنید 

هیچ ناراحت نشو آدام تو خواب بلشه بیدارش کنی واقعا اعصابش میریزه بهم 

راستی برامنم دعا خیلی محتاج دعاتونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز