سینه های من خیلیییییییی خوش فرمه البته من خودم انقد خوش فرمش کردم🙂 الان مثل پروتزیاس حتی سوتین نمیزنم ببینید هیچ سودی به من نمیرسه که بگید دروغ میگی من قبلا هم تاپیک زدم
اولا اینک به هیچ وجه سوتین اسفنجی نزنید سینه هاتون رو نابود میکنه من اینو به چشم دیدم🌚🤝
من یه مدت سینه هام خیلیییی اب شد لاغر شدم بد فرم خیلی کوچیک و شل و افتادع شد ولی خب من شیردهی و اینا نداشتم
کلا هم سوتین اسفنجی تنم بود فقط حموم رفتنی درمیاوردم
روز و شبم شده بود گریه تازه عقد کرده بودم انقد خجالت میکشیدم همش تو نینی سایت دنبال روش بودم که خوب بشه
حالا چیکار کردم ؟
۱) ماساژ خیلی زیاد زیاد زیاد موثره تو بزرگی و خوش فرمی سینه با کرم روغن خراطین مخصوصا روغن زیتون تو حموم با شامپو از روغن خراطین غافل نشید
۲) معجزهههههههه بر سبنه های من ماساژ زیر اب سرد بود حالا نمیخاد خیلی سرد باشع که یخ بزنید یکم سرد باشه کافیه قسم میخورم خیلیییی تاثیر داشت خیلی
۳) سوتین نزنید تو خونه باور کنید تاثیر داره اسفنجی هم که کلاااااا ممنوع من الان که سینه هام عالیه یه مدت میزنم دوباره بد فرم میشه بعد نمیزنم درست میشه😐 دیگ ببینید چقد تاثیر داره
حتما حتما حتما امتحان کنید قول میدم تاثیر داشته باشه از پایین به بالا ماساژ بدید🧸🌱