2777
2789

سینه های من خیلیییییییی خوش فرمه البته من خودم انقد خوش فرمش کردم🙂 الان مثل پروتزیاس حتی سوتین نمیزنم ببینید هیچ سودی به من نمیرسه که بگید دروغ میگی من قبلا هم تاپیک زدم 

اولا اینک به هیچ وجه سوتین اسفنجی نزنید سینه هاتون رو نابود میکنه من اینو به چشم دیدم🌚🤝 

من یه مدت سینه هام خیلیییی اب شد لاغر شدم بد فرم خیلی کوچیک و شل و افتادع شد ولی خب من شیردهی و اینا نداشتم 

کلا هم سوتین اسفنجی تنم بود فقط حموم رفتنی درمیاوردم

روز و شبم شده بود گریه تازه عقد کرده بودم انقد خجالت میکشیدم همش تو نینی سایت دنبال روش بودم که خوب بشه

حالا چیکار کردم ؟

۱) ماساژ خیلی زیاد زیاد زیاد موثره تو بزرگی و خوش فرمی سینه با کرم روغن خراطین مخصوصا روغن زیتون تو حموم با شامپو از روغن خراطین غافل نشید

۲) معجزهههههههه بر سبنه های من ماساژ زیر اب سرد بود حالا نمیخاد خیلی سرد باشع که یخ بزنید یکم سرد باشه کافیه قسم میخورم خیلیییی تاثیر داشت خیلی

۳) سوتین نزنید تو خونه باور کنید تاثیر داره اسفنجی هم که کلاااااا ممنوع من الان که سینه هام عالیه یه مدت میزنم دوباره بد فرم میشه بعد نمیزنم درست میشه😐 دیگ ببینید چقد تاثیر داره

حتما حتما حتما امتحان کنید قول میدم تاثیر داشته باشه از پایین به بالا ماساژ بدید🧸🌱

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ممنون⚘

من مورد سومو انجام میدم 

جوری شده گاهی برای بیرون استفاده میکنم احساس خفگی میکنم

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوتین نپوشیم که افتاده میشه

من بیرون رفتنی میپوشم با اینکه نیاز ندارم ولی حس بدی بهم میدع ولی تو خونع نمیپوشم خیلی تو خوش فرم موندنش کمکم میکنه

عجب سوتین نپوشبممممممم چی میگیییی من با همین سوتین نپوشیدن این بلا سرم اومده😪🥲 بعد میگی نپوشینن ...

😐واقعا؟

ولی من نپوشیدنی بهتر میشم بعد من نگفتم همیشه نپوشید تو خونه نپوشید 

نمیدونم چرا حس کردم تاپیکت سرکاریه😑🥲 چون راهی رو گفتی ک سینه افتاده میشه ب جای اینکع رو فرم بیاد🙂

قسم میخورم راست میگم اینجا الان سرچ کردم چون از حرفت تعجب کردم بعد تاپیکا نوشته بودن اکثرا ما نمیزنیم چند ساله نیوفتادع !

حالا شاید بع فرم سینه بستگی داره من قسم میخورم نزدنی بهتر هم میشه فرمش

ولی خب اسفنجی رو خداشاهده تاثیرشو با چشم دیدم

حالا اگه نگرانید که بیوفته بدون اسفنج بزن عزیزم

قسم میخورم راست میگم اینجا الان سرچ کردم چون از حرفت تعجب کردم بعد تاپیکا نوشته بودن اکثرا ما نمیزنی ...

اگه سایز سینه هات کوچیکه 

با سوتین نزدن مشکلی پیش نمیاد

ولی

من سایزم ۷۵ ، ۸۰ با نزدن سوتین افتاده شد💔

از 
چقدر افزایش سایز داشت ؟ من اصلا ندارم جوشه جوش 

چند کیلویی من چاقم شدم ۱ سایزش به خاطر اون بود ولی ۲ سایز یا ۳ بزرگتر شد

بر منم همین بود🙂🤝 ولی الان بیشتر از بزرگ شدن خیلیییییی خوش فرمه

اگه سایز سینه هات کوچیکه  با سوتین نزدن مشکلی پیش نمیاد ولی من سایزم ۷۵ ، ۸۰ با نزدن سوتین ا ...

فهمیدم عزیزم مدل سینه هات فرق داره خودش از اول یکم افتاده بودع گرد نبوده

بر من گرده الانم سایز سینم ۷۵، ۸۰ هست