baran۷۳۵ مدیر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 عنوان مردا بیان | مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 238 پست من قیافه زیبایی ندارم حتی کمتر از معمولی با قد حدود 159 و لاغرو از یه اقایی خوشم میاد که دخترا خوشگل اطرافش هست حالا نه به اون صورت ولی خب تعدادی هستچی باعث میشه بین من و اون دختر فرق بزاره؟ چطور میشه بسمت خودم جذبش کنم؟ لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی 1401/12/27 | 02:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sisi__mhd عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 10937 مدله 😶😐 نون قد و هیکل شو میخوره 😂 منم بهم پیشنهاد مدلینگ داده بودن قبل از کرونا از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که میخواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 دیوونه رویارو ولکن واقع بین باش زندگیتوبکن منکه هیچ قدمی برنداشتم رویا بافی چی کنم😐 لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
شاهزاده_نازی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2809 😶😐 نون قد و هیکل شو میخوره 😂 منم بهم پیشنهاد مدلینگ داده بودن قبل از کرونا قد و وزنت؟ وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
sisi__mhd عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 10937 قد و وزنت؟ قدم ۱۷۹ وزنم ۶۸ البته قبل کرونا ۶۰ کیلو بودم 😅 از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که میخواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨
شاهزاده_نازی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2809 قدم ۱۷۹ وزنم ۶۸ به ۶۰ برسی عالی میشی وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 😶😐 نون قد و هیکل شو میخوره 😂 منم بهم پیشنهاد مدلینگ داده بودن قبل از کرونا من برام زیاد قد و هیکل مهم نیست چون اکسم هم مدل بود لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
sisi__mhd عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 10937 به ۶۰ برسی عالی میشی همین الآنم همه میگن لاغری یه خورده دیگه پر شو ...ولی الان لباس تو تنم خوش فرم تره تا قبلا از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که میخواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨
sisi__mhd عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 10937 من برام زیاد قد و هیکل مهم نیست چون اکسم هم مدل بود من اصلا فضای مدلینگ رو دوست ندارم پشت صحنه اش افتضاحه 😐🤦🏻♀️ من برادر دوستم ترکیه مزون لباس مجلسی و عروس داره گفت بیا ترکیه مدل مزون من شو ..قبول نکردم از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که میخواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 من اصلا فضای مدلینگ رو دوست ندارم پشت صحنه اش افتضاحه 😐🤦🏻♀️ من برادر دوستم ترکیه م ... خوب کردید منم زیاد حس مثبتی بهش ندارمولی خب گفتم که فقط از نظر ظاهری نیست که خوشم اومده لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
شاهزاده_نازی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2809 حس شیشمت راجبه من چی میگه حسم میگه سختگیری .حساسی.استرسی ای وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 حسم میگه سختگیری . حساسی.استرسی ای پس لازم شد درباره منم بگی لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
mahershafeee عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 358 حسم میگه سختگیری . حساسی.استرسی ای وااااای تو دیگه کی کاملا درسته بخدا من میتونم
sisi__mhd عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 10937 خوب کردید منم زیاد حس مثبتی بهش ندارم ولی خب گفتم که فقط از نظر ظاهری نیست که خوشم اومده هنوز سنت کمه بذار بری سرکار و ادامه تحصیل بدی اینقدر پسرر دور و برت میریزه ، تازه اون موقع همه رو سبک و سنگین میکنی میفهمی کدوم برات مناسب تره الان تا یکی یه ذره خوشگله یا پولداره سریع جذبش میشی از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که میخواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨
شاهزاده_نازی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2809 پس لازم شد درباره منم بگی احساسی ایرو چهرت حساسی دل پاکی ساده ای وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 هنوز سنت کمه بذار بری سرکار و ادامه تحصیل بدی اینقدر پسرر دور و برت میریزه ، تازه او ... اره کاملا قبول دارمولی من به سختی از یکی خوشم میاد لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی