baran۷۳۵ مدیر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 عنوان مردا بیان | مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 238 پست من قیافه زیبایی ندارم حتی کمتر از معمولی با قد حدود 159 و لاغرو از یه اقایی خوشم میاد که دخترا خوشگل اطرافش هست حالا نه به اون صورت ولی خب تعدادی هستچی باعث میشه بین من و اون دختر فرق بزاره؟ چطور میشه بسمت خودم جذبش کنم؟ لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی 1401/12/27 | 02:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 احساسی ای رو چهرت حساسی دل پاکی ساده ای بنظرت موفق میشم لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
شاهزاده_نازی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2809 بنظرت موفق میشم موفق به چی؟ وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
شاهزاده_نازی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2809 وااااای تو دیگه کی کاملا درسته بخدا جالب اینجاست همیشه درست میگم وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
رضا۱۲۷ عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 7 به پسرهای این زمانه هم اعتمادی نیست.هوسی که در فکر و نیت آنهاست با آرزوی پاک و صادقانه شما دخترها یکی نیست.
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 موفق به چی؟ این طرفمیدونی هدفم فقط جذب کردن یه انسان نیست بلکه کلا میخام بلد باشم چطور وقتی از کسی خوشم بیاد خودم پیش قدم بشم لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 به پسرهای این زمانه هم اعتمادی نیست.هوسی که در فکر و نیت آنهاست با آرزوی پاک و صادقانه شما دخترها یک ... هی لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
شاهزاده_نازی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2809 این طرف میدونی هدفم فقط جذب کردن یه انسان نیست بلکه کلا میخام بلد باشم چطور وقتی از کسی خوشم بیاد خ ... خیلی تمرکز کردم....نه وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
sisi__mhd عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 10937 به پسرهای این زمانه هم اعتمادی نیست.هوسی که در فکر و نیت آنهاست با آرزوی پاک و صادقانه شما دخترها یک ... دقیقاااا از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که میخواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨
masih021 عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 69 تا به حال از این چشمی که نگاه می کنی نگاه نکردم اما به نظرم طرفت اگه بخوادت به هر شکلی هم باشی می خوادت 🙋🏻♂️ من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم 🙋🏻♂️
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 تا به حال از این چشمی که نگاه می کنی نگاه نکردم اما به نظرم طرفت اگه بخوادت به هر شکلی هم باشی می خو ... خب شما چه شکلی میخواید لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
masih021 عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 69 خب شما چه شکلی میخواید مگه با این وضعیت هم میشه انتخاب کرد میلیاردم باشی کمرت تو این گرونی میشکنه 🙋🏻♂️ من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم 🙋🏻♂️
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 مگه با این وضعیت هم میشه انتخاب کرد میلیاردم باشی کمرت تو این گرونی میشکنه حالا شما انتخاب کن🫠چیکار پولش داری لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
masih021 عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 69 حالا شما انتخاب کن🫠 چیکار پولش داری باراااااااان ادم اول جیبشو می بینه بعد سمت چیزی میره اونم شریک زندگی 🙋🏻♂️ من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم 🙋🏻♂️
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 باراااااااان ادم اول جیبشو می بینه بعد سمت چیزی میره اونم شریک زندگی چی رو میبنه؟ لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی