baran۷۳۵ مدیر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 عنوان مردا بیان | مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 238 پست من قیافه زیبایی ندارم حتی کمتر از معمولی با قد حدود 159 و لاغرو از یه اقایی خوشم میاد که دخترا خوشگل اطرافش هست حالا نه به اون صورت ولی خب تعدادی هستچی باعث میشه بین من و اون دختر فرق بزاره؟ چطور میشه بسمت خودم جذبش کنم؟ لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی 1401/12/27 | 02:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پارمیسس عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 من اینو قبول ندارم خیلیا ببخشید واسه لذت نگاه میکنن دلیل نمیشه بگی قیافه و چهره مهم تر از اخلاقه من ... یعنی واقعا اندام و اینا برات هیچ اهمیتی نداره!؟ اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
پارمیسس عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 تو چندی؟ 170 هستم اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
شاهزاده_نازی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2809 تو چندی؟ ی سوال یه عنوان اقاواستون چهره مهم تره یا قدو...؟ وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 وقتی باهاش وارد رابطه شدی درکش کن نوازشش کن با حرفات مثل مادر باش براش ولی عاشقانه.... ۳ ما ... خب میدونی من تجربه ای ندارم😂🥲اعتماد بنفسم خوبه ها ولی خب بهرحال اون هم وضعش خوبه هم قیافه و هیکلمیترسم از من خوشش نیاد یا براش کافی نباشمحتی نمیدونم چطور باید برم جلو😔🤦🏻♀️ لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
پارمیسس عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 ی سوال یه عنوان اقا واستون چهره مهم تره یا قدو...؟ به نظرم اندام براشون مهم تر باشه اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
شاهزاده_نازی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2809 خب میدونی من تجربه ای ندارم😂🥲 اعتماد بنفسم خوبه ها ولی خب بهرحال اون هم وضعش خوبه هم قیافه و هیکل ... خب با قیافه ساده و ارایش کم و لباسای مرتب و ساده برو جلوش باهاش حرف بزن وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
شاهزاده_نازی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2809 من ۱۹۳ ماشالا وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 من ۱۹۳ قد 159کوتاهه؟ لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 خب با قیافه ساده و ارایش کم و لباسای مرتب و ساده برو جلوش باهاش حرف بزن فقط پیجش دارم لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
شاهزاده_نازی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2809 قد 159کوتاهه؟ نه خیلیم خوبهقد اون چنده؟ وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
re13 عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 277 یعنی واقعا اندام و اینا برات هیچ اهمیتی نداره!؟ من نگفتم اهمیت نداره گفتم اخلاق مهمتره خب طرف خوش اخلاق باشه اندامم نداشته باشه اونم خوب نیست در کل اگه طرف قیافه متوسطم داشته باشه اخلاقشم خوب باشه میچربه به کسی که اندام خوب داشته باشه ولی بد اخلاق باشه
mahershafeee عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 358 قد 159کوتاهه؟ نه عزیزم اعتماد ب نفس داشته باش من میتونم
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 نه خیلیم خوبه قد اون چنده؟ قدش مطمنم خیلی بلنده فکر کنم حدود 190و خورده لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
پارمیسس عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 من نگفتم اهمیت نداره گفتم اخلاق مهمتره خب طرف خوش اخلاق باشه اندامم نداشته باشه اونم خوب نیست در کل ... اندام چند درصد اهمیت داره؟فرض کن یکی باشه اخلاق و رفتار معمولی داشته باشه ولی خیلی خوش اندام باشه با چهره ی نسبتا خوب اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین