2777
2789
عنوان

مردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 238 پست
فقط حیا و وقارت و سرسنگین بودن اینجور پسرا ی دخترخاص میخان ن مث اونایی ک دورو برسون هست. هرچیم میخو ...

فکر نکم دعا و نماز جواب بده

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
فقط حیا و وقارت و سرسنگین بودن اینجور پسرا ی دخترخاص میخان ن مث اونایی ک دورو برسون هست. هرچیم میخو ...

😂😂مشکل اینا نیست

مشکل راه ارتباطیه  فقط پیجش دارم که ریپلا هم بسته

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اندامم خوبه نگاه آقایون هم زیاده ولی به نظرم ملاک اصلی پسرا اول اندامه نه اخلاق

کسی که کمبود اندام داشته باشه همینه

که نباید باهاش زندگی کرد چون دوروز بعد یه خوش هیکل میبینه و میره

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
باور کن زشت ترین مردا میرن سمت زنای خوشگل چون چیزی ک چشم و دلشون ازش سیر نیست رو میخوان مردای خوشگل ...

اوه مرسی از تجربیاتتون

ولی من اصلا نمیدونم چطور باید خودم معرفی کنم😔

کسی که کمبود اندام داشته باشه همینه که نباید باهاش زندگی کرد چون دوروز بعد یه خوش هیکل میبینه و میر ...

دقیقا

میخوام بگم بیشتر پسرا واقعا ملاکهاشون درست نیست 

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
کسی که کمبود اندام داشته باشه همینه که نباید باهاش زندگی کرد چون دوروز بعد یه خوش هیکل میبینه و میر ...

آفرینمنکه خودم پسرم مهم برام مودب بودنو قیافه ترشیده نداشتنه قیافه و اندام معیار پنجمم نیست البته چون خیلی بلندم ی ذره قدفککنم مهم باشه برام

من میتونم
اوه مرسی از تجربیاتتون ولی من اصلا نمیدونم چطور باید خودم معرفی کنم😔

من خودم قدم ۱۷۳

وزنم ۶۵ 

۱۵ ساله ورزشکارم 

صورتمم خیلی خیلی جذابه ۲۹ سالمه همه میگن ۱۸ سالته پوستمم عالیه روشن و سفید

ولی همسر سابقم خیلی بی ریخت بود😂قدشم از من کوتاه تر

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       

نه اتفاقا فکر نکنم به ظاهر زیاد اهمیت بدن چون خودش مدله ولی خب بازم تنهان

میخاستم یه ویژگی اخلاقی خاص داشته باشم

آفرینمنکه خودم پسرم مهم برام مودب بودنو قیافه ترشیده نداشتنه قیافه و اندام معیار پنجمم نیست البته چو ...

چه قدی برات مهمه؟

آفرینمنکه خودم پسرم مهم برام مودب بودنو قیافه ترشیده نداشتنه قیافه و اندام معیار پنجمم نیست البته چو ...

باریکلا

من اندامم خوبه نگاه آقایون هم زیاده ولی به نظرم ملاک اصلی پسرا اول اندامه نه اخلاق

من اینو قبول ندارم خیلیا ببخشید واسه لذت نگاه میکنن دلیل نمیشه بگی قیافه و چهره مهم تر از اخلاقه من خودم اخلاق برام مهمه چون قیافه تکراری میشه ولی اخلاق خوب ماندگاری داره

نه اتفاقا فکر نکنم به ظاهر زیاد اهمیت بدن چون خودش مدله ولی خب بازم تنهان میخاستم یه ویژگی اخلاقی خ ...

وقتی باهاش وارد رابطه شدی درکش کن

نوازشش کن با حرفات 

مثل مادر باش براش ولی عاشقانه....

۳ ماه بعد میاد میگیرتت😂😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز