2777
2789
عنوان

مردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 238 پست
من اینو قبول ندارم خیلیا ببخشید واسه لذت نگاه میکنن دلیل نمیشه بگی قیافه و چهره مهم تر از اخلاقه من ...

یعنی واقعا اندام و اینا برات هیچ اهمیتی نداره!؟

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو چندی؟

ی سوال یه عنوان اقا

واستون چهره مهم تره یا قدو...؟

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
وقتی باهاش وارد رابطه شدی درکش کن نوازشش کن با حرفات  مثل مادر باش براش ولی عاشقانه.... ۳ ما ...

خب میدونی من تجربه ای ندارم😂🥲

اعتماد بنفسم خوبه ها ولی خب بهرحال اون هم وضعش خوبه هم قیافه و هیکل

میترسم از من خوشش نیاد یا براش کافی نباشم

حتی نمیدونم چطور باید برم جلو😔🤦🏻‍♀️

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
خب میدونی من تجربه ای ندارم😂🥲 اعتماد بنفسم خوبه ها ولی خب بهرحال اون هم وضعش خوبه هم قیافه و هیکل ...

خب با قیافه ساده و ارایش کم و لباسای مرتب و ساده برو جلوش باهاش حرف بزن

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
خب با قیافه ساده و ارایش کم و لباسای مرتب و ساده برو جلوش باهاش حرف بزن

فقط پیجش دارم

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
یعنی واقعا اندام و اینا برات هیچ اهمیتی نداره!؟

من نگفتم اهمیت نداره گفتم اخلاق مهمتره خب طرف خوش اخلاق باشه اندامم نداشته باشه اونم خوب نیست در کل اگه طرف قیافه متوسطم داشته باشه اخلاقشم خوب باشه میچربه به کسی که اندام خوب داشته باشه ولی بد اخلاق باشه 

من نگفتم اهمیت نداره گفتم اخلاق مهمتره خب طرف خوش اخلاق باشه اندامم نداشته باشه اونم خوب نیست در کل ...

اندام چند درصد اهمیت داره؟

فرض کن یکی باشه اخلاق و رفتار معمولی داشته باشه ولی خیلی خوش اندام باشه با چهره ی نسبتا خوب

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792