2777
2789
عنوان

شب سال تحویل کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 57 پست
من قراره لحظه تحویل سال آش بپزم توش هم سکه میریزیم بعد میزارم موقع تحویل آش سر بره واقعا اثرشو دیدم

اثرش چیه😮

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شوهرم ایرانه خوب اینجا هم هیچکسی رو ندارم دیگه نه خانواده ای نه فامیلی  چند تا دوست دارم که او ...

عزیزم

ایشالا بزودی شوهرت بیاد پیشت

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
چجورداخل اش بزاری بعدسکه هاروبایدنگه داری توضیح میدی

ما آش دوغ میزاریم چند دقیقه قبل تحویل سال باید به جوش بیاد زیرشو کم میکنیم میمونه آروم میجوشه  بعد چند تا سکه رو تمیز میشوریم میندازیم داخل آش بعد چند لحظه مونده به تحویل شعله رو زیاد میکنیم آش سر میره یکم که سر رفت خاموش میکنی سکه رو در میاری آش رو هم اگه خواستی میخوری خوشمزست😁

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍

راهیان نور برای اولین بارتوعمرم هیجان دارم جای همتون خالی

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز