2777
2789
عنوان

دکتر پوست کرمانشاه جوش زیر پوستی

1897 بازدید | 32 پست

سلام خانوما یه دکتر پوست بهم معرفی میکنید که کارش خوب باشه سرشم زیاد شلوغ نباشه یک ماهه جوش زیر پوستی میزنم پوستم به شدت چرب شده با صابون تونر جوش های قبلی درمان میکنم اما تا تونر نزنم و صابون باز صورتم پر جوش زیر پوستی میشه انگار چربی بدنمم بالا رفته بخدا اعتماد به نفسم از دست دارم اول اصلا اینجوری نبود پوستم 🥺

با حیوانات مهربان باشیم ⚖️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صابون پوستو بیشتر چرب میکنه ژل شستشوی وممصوص پوست چرب درمالیفت استفاده کن وحتما مرطوب کننده بزن مدیل ...

باشه ممنون بخدا میترسم مرطوب کننده بزنم بدتر بشم 

ابراهیمی من رفتم راضی نبودم فقط اکوتان نوشت برام چشامو داغون کرد 

سپهر رو نمیدونم 

کاربر barبی هستم . متاسفانه بی دلیل تعلیق شدم خیلی از کاربرا میشناسنم .دوباره پرقدرت برگشتم     
یکماه  کاسنی بخور کبدت پاکسازی شه ببین بهتر میشی یا نه؟ عرقشو بخور یا بگیر دم کن

واقعا منم شنیدم حالا میترسم بخورم بنظرت بدتر نمیشم ؟  خودمم میدونم ایراد از بدنه چون جوش های روی پوستم با تونر میرم کامل بعد که نمی‌زنم روز از نو روزی از نو خسته شدم پوستم انگار روغن مالیده شده

دکتر شهرام تحریری ساختمان اجلالیه قدیمی و باتجربه اس شلوغم نیست

دکتر پیمان قنبری سه راه بری فردوسی اونم کارش خوبه دکتر خوش اخلاق و خوش برخوردی هم هست و خوب وقت میذاره

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
ابراهیمی من رفتم راضی نبودم فقط اکوتان نوشت برام چشامو داغون کرد  سپهر رو نمیدونم

خشکی چشم و خشکی پوست شدیدی میاره ولی خب مقطعی هستش

من حدودا ۱۵ سال پیش ۶ ماهخوردم کلا دیگه جوش نزدم

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
خشکی چشم و خشکی پوست شدیدی میاره ولی خب مقطعی هستش من حدودا ۱۵ سال پیش ۶ ماهخوردم کلا دیگه جوش نزدم

نه من دو دوره هم خوردم اما باز زدم 

خیلی ناراحتم بابتش 

کاربر barبی هستم . متاسفانه بی دلیل تعلیق شدم خیلی از کاربرا میشناسنم .دوباره پرقدرت برگشتم