2821
2789
عنوان

خواب جن دیدم

151 بازدید | 11 پست

خواب دیدم از زیر زمین مادر بزرگم میاد بالا صدای پاش خیلی بلند بود اومدو بهم نگاه کرد و هرچی دید بهم پرت کرد درحالی که خیلی مهربونه بعد من گفتم جنه جنه نمیدونم تو خواب چی ازش دیده بودم که گفتم جنه هرچی میخواستم داد بزنم نتوانستم 

از اون به بعد همش کابوس میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم دو روز پیش بقران خواب شیطان دیدم اینقدر با کینه منو نگاه میکرد والله بد دنبال کرده بود من بهش گفتم من از نسل ادم تو باید بهم سجده کنی میگفت قلد کن .من نمازو چند مدته ترک کردم .بد بهش میگفتم من دیگه میخوام نماز بخونم میگفت تو غلط میکنی بخوای بخونی خیلی چهرش ترسناک بود😭😭😭😭

خب ذهنت درگیر بوده خوابت تعبیر نداره

نمیدونم ولی جن چه ربطی داشته که فکرش بودم فردا مهمون میاد من میخوام برم حموم میترسم چون بعضیا نوشته بودن توی تاپیک های دیگه که حتما جن زده شدی و...

نمیدونم ولی جن چه ربطی داشته که فکرش بودم فردا مهمون میاد من میخوام برم حموم میترسم چون بعضیا نوشته ...

نه بابا این حرفا چیه یه خوابو به چه چیزایی ربط میدی. ناخوداگاه ذهنت درگیر زیر زمین بوده و ترست .نگران نباش قبل خواب قران بخون

خدای مهربون شکرت😍
نمیدونم ولی جن چه ربطی داشته که فکرش بودم فردا مهمون میاد من میخوام برم حموم میترسم چون بعضیا نوشته ...

یه نفر از خونواده یه فتنه و دعوا راه میندازه و این وسط شما هم درگیر میشی ،

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
وای منم دو روز پیش بقران خواب شیطان دیدم اینقدر با کینه منو نگاه میکرد والله بد دنبال کرده بود من به ...

وووی چه وحشتناک ،،،برو غسل ما فی ضمه بگیر نمازت و شروع کن 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من