۱۸سالمه عشقم۲۰سالشه چند ساله عاشقه همیم و میخوام به ارزومون برسیم خیلی سعی کردیم که خانواده من راضی بشن ولی خانوادم از عشقم و خانوادش بخاطره حرف چند نفر بدشون میاد ازشون نفرت دارن (حرفاشونم همش دروغه )هرکاری که فکرشو بکنید انجام دادیم حتی خودکشیم کردم دعا کردیم که راضی بشن ولی نشدن اینم بگم خانوادی عشقم منو خیلی دوست دارن توی شهر ماهم دخترا خیلیاشون زود ازدواج میکنن منم دیگه واقعا هیچ راهی واسم نمونده اخرین بار بابام که فهمید منو عشقم باهم حرف میزنیم پامو شکست الان تنها امیدم چله زیارت عاشوراست اخه قراره اخرای فروردین بیان خاستگاریم منم میدونم بیان خاستگاریم بابام اخلاقش خیلی بده اذیت میکنه و بازم دعواها شروع میشه میشه راهنمایی کنید که وقتی اومدن خاستگاری من چیکار کنم تو این چهل روز که میخوام چله زیارت عاشورا به روش حق شناس رو انجام بدم چیکار کنم که بفهمن واقعا هنوزم تو فکره عشقمم😔😔
از ۹ سالگی پسری از فامیل عاشقم شد تا ۲۹ سالگی صبر کردم اما نشد بیاد خاستگاریم اون مهندس شد و من کارم ...
حرفاتون واقعا راسته ولی همه که اینجوری نیستن منم تو خانوادم بوده زیاد که با عقل ازدواج کردم الان ارزو دارن برگردن به عقب و اون ادمو انتخاب نکنن فقط بخاطره بچه هاشون تحمل میکنن خیلیام هستن که هم سن من ازدواج کردن الانم تو چشماشون عشقو میبینم بعد از چند سال خوشبخت زندگی میکنن واقعا هیچکی از اینده خودش خبر نداره
فکر نکن اگر هر روز ختم بگیری و دل پدر و مادرتا بشکنی و فقط خوبی به قول خودت عشقتا ببینی در آینده موف ...
از عشقم جدا شدم افسرده شدم بابام دیگه خودش میدونست دارم دیوونه میشم همش منو میبرد پیشه روانشناس😔من از انتخابی که کردم واقعا مطمعنم ولی خانوادم هنوز عشقمو نشناختن مطمعنم هستن اگر درموردش تحقیق بکنن میدونن که اینجوری نیست که فکر میکنن میفهمن که انتخابم درسته
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خودکشی که گناه کبیره هست حتما ازش توبه کن ازخدا نا امید نشو وقتی بابا مادرت و پدرت رو به رو میشی ذکر یاوَلیُ رو زیاد بخون.. از اسم های خدا هستن..از خدا بخواه دل خانوادت نرم کنه
آفرین دختر خوب دیگه هرگز به فکر خودکشی قدیم نیفت و هرگز حرفشو نزن مشکلات زندگی زیادند باید مق ...
من میخوام هم عشقمو داشته باشم هم مامان بابامو راست میگی دیگه باهاشون نمیجنگم با ارامش قانعشون میکنم که برن یکم تحقیق کنن بهش یه فرصت بدن که خودشو ثابت کنه
به عنوان کسی که تو سن ۱۷ سالگی با کسی که به قول تو عشقم بود با مخالفت بابام ازدواج کردم یه حرف خواهرانه بهت میزنم مطمئن باش خانوادت صلاح تورو میخوان من الان ۲۷ سالمه ۱۰ سال جوانی مو پای یکی ریختم که فکر میکردم عاشقمه و بعدش خیانتکار شد روزی صدبار خودمو لعنت میکنم که حرف بابامو گوش نکردم
عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳ وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃