2821
2789
عنوان

کمکم کنید 😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 43 پست
از ۹ سالگی پسری از فامیل عاشقم شد تا ۲۹ سالگی صبر کردم اما نشد بیاد خاستگاریم اون مهندس شد و من کارم ...

حرفاتون واقعا راسته ولی همه که اینجوری نیستن منم تو خانوادم بوده زیاد که با عقل ازدواج کردم الان ارزو دارن برگردن به عقب و اون ادمو انتخاب نکنن فقط بخاطره بچه هاشون تحمل میکنن خیلیام هستن که هم سن من ازدواج کردن الانم تو چشماشون عشقو میبینم بعد از چند سال خوشبخت زندگی میکنن واقعا هیچکی از اینده خودش خبر نداره 

فکر نکن اگر هر روز ختم بگیری و دل پدر و مادرتا بشکنی و فقط خوبی به قول خودت عشقتا ببینی در آینده موف ...

از عشقم جدا شدم افسرده شدم بابام دیگه خودش میدونست دارم دیوونه میشم همش منو میبرد پیشه روانشناس😔من از انتخابی که کردم واقعا مطمعنم ولی خانوادم هنوز عشقمو نشناختن مطمعنم هستن اگر درموردش تحقیق بکنن میدونن که اینجوری نیست که فکر میکنن میفهمن که انتخابم درسته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم حرفاتون راسته ولی بخدا مجبورم کردن من یه دختر مجردم تو خانوادم دعوای زیادی دیدم شاهده همه چیز ...

آفرین دختر خوب دیگه هرگز به فکر خودکشی قدیم نیفت و هرگز حرفشو نزن 

مشکلات زندگی زیادند باید مقاوم باشی و بدونی همین پدر و مادر اگر در آینده همه طردت کردن حامیتن پس بیخودی باهاشون نجنگ 

به عشقت پشت کن تا بفهمی کی دوستت داره 

حرفاتون واقعا راسته ولی همه که اینجوری نیستن منم تو خانوادم بوده زیاد که با عقل ازدواج کردم الان ارز ...

آینده دست خود آدمه عشقهای بچگی و تند و آتیشینی مثل شما زود خاموش میشه 

کمی فاصله بگیر ازش تا بزرگتر بشید و عاقل 

شبت به خیر عزیزم 

آفرین دختر خوب دیگه هرگز به فکر خودکشی قدیم نیفت و هرگز حرفشو نزن  مشکلات زندگی زیادند باید مق ...

من میخوام هم عشقمو داشته باشم هم مامان بابامو راست میگی دیگه باهاشون نمیجنگم با ارامش قانعشون میکنم که برن یکم تحقیق کنن بهش یه فرصت بدن که خودشو ثابت کنه

به عنوان کسی که تو سن ۱۷ سالگی با کسی که به قول تو عشقم بود با مخالفت بابام ازدواج کردم یه حرف خواهرانه بهت میزنم مطمئن باش خانوادت صلاح تورو میخوان من الان ۲۷ سالمه ۱۰ سال جوانی مو پای یکی ریختم که فکر میکردم عاشقمه و بعدش خیانتکار شد روزی صدبار خودمو لعنت میکنم که حرف بابامو گوش نکردم

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃