2821
2789
عنوان

کمکم کنید 😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 43 پست

خیلی بچه اید که به خاطر بهم رسیدن خودکشی کردید 

پدر و مادر دوست فرزندند نه دشمنشون . الان آتیشتون داغه برید زیر یه سقف تازه به حرف پدر و مادرت میرسی 

مطمئن باش پدرت صلاحتا میخواد . از اما حسین بخواه چشمت را به حقیقت باز کنه تا به حرف والدینت گوش کنی 

عشق انسان را کور و کر میکنه 

به جای این همه چله گرفتن عاقل شو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با اینکه شناختی ازت ندارم ولی بهت افتخار میکنم 

ای جااانم عزیزدلم 🫂

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

خانوادم دارن اشتبا حرف میزنن اونا فک میکنن من با یه پسر که کارمند باشه خوشبخت میشم اونا فک میکنن عشق ...

صلاح زندگیتو خودت بهتر میدونی عزیزم 

احساسات پسرها زیر ۲۳ سال اصلا ثبات نداره 

و مشخصه پسر تو این سن نه شغل درست و حسابی داره ن خونه و ماشین نه تحصیلات 

تازه کارت پایان خدمت و گواهینامه داشته باشه شانص آوری

ثبات مالی و شخصیتی کم چیزی نیست و صرفا دوست داشتن کافی نیست !

چند سال دیگه که هورمون هاتون فروکش کنه و واسه هم عادی بشید میرسید به حرف پدر و مادرتون 

•[ محکوم به خوشبختی ]•
خیلی بچه اید که به خاطر بهم رسیدن خودکشی کردید  پدر و مادر دوست فرزندند نه دشمنشون . الان آتیش ...

خودکشی کردم چون مامانم واسم فشار میاورد مجبورم کرد وگرنه من ۱۸سالمه خیلی سختی کشیدم تو زندگیم خیلی اذیت شدم ولی خانوادم پرشون کردن مخالف شدن😔😔

عزیزدلم... درکت می کنم، منم برای اینکه به عشقم برسم پدرم در اومد من دایی مو که خیلی رابطه خوبی با پد ...

ن هیچکس پدرم فقط خرفه خودشو میزنه😔😔فقط امیدم این ختمه که یکم پدرمو نرم کنه ولی میخوام بدونم باید چیکار کنم تو این چهل روز که بابام بفهمه هنوزم عاشقشم 😔

تو قراره درآینده مادر بشی وقتی در سن آغاز جوانی برای حل مشکلت بدترین راه را انتخاب میکنی وقتی وارد زندگی میشی با هزار مشکل بالاتر از مجردی میخوای چکار کنی ؟ 

مطمئنم ازدواج براتون واقعا زوده 

صلاح زندگیتو خودت بهتر میدونی عزیزم  احساسات پسرها زیر ۲۳ سال اصلا ثبات نداره  و مشخصه پ ...

درسته عشقم ۲۰سالشه ولی کار داره خونه داره و ماشینم داره خیلیم پسره خوبیه بخدا چقدر بابام اذیتش کرد زدش مامانم بهش فش داد اون اصلا کوچک ترین حرفیم نزد که خانوادم ناراحت نشن چند ساله باهاشم یه بارم دلمو نشکسته

از ۹ سالگی پسری از فامیل عاشقم شد تا ۲۹ سالگی صبر کردم اما نشد بیاد خاستگاریم اون مهندس شد و من کارمند اما باز به خاطر اینکنه میدونستیم برای بهم رسیدن باید از سد خانواده بگذریم صبر کردیم نهایت من ازش دل کندم الان خدا را شکر همسری دارم که عاقلانه انتخاب کردم و فقط به دعای والدینم و لطف خدا به گذشته که فکر میکنم میبینم چه روزها و شبهایی که بیخودی دعا میکردیم بهم برسیم اگر با اون زندگی میکردم نهایت طلاق میگرفتم ولی الان همسری دارم که عشق واقعی را بهم نشون داد 

تو قراره درآینده مادر بشی وقتی در سن آغاز جوانی برای حل مشکلت بدترین راه را انتخاب میکنی وقتی وارد ز ...

میدونم حرفاتون راسته ولی بخدا مجبورم کردن من یه دختر مجردم تو خانوادم دعوای زیادی دیدم شاهده همه چیز بودم و ازشون استفاده کردم شده درس واسم من مامانم مجبورم کرد مجبورم کرد یه کارایی میکرد دیگه دیوونه شدم 😔😔این خودکشیم ماله دو سال پیشه میدونم کارمم اشتبا بود ولی دیگه هیچ راهی واسم نمونده بود

فکر نکن اگر هر روز ختم بگیری و دل پدر و مادرتا بشکنی و فقط خوبی به قول خودت عشقتا ببینی در آینده موفق میشی کمی فاصله بگیر تا راه را پیدا کنی با پدر و مادرت حرف بزن نه اینکه بجنگ 

به عشق دل نبند چه لیلی و مجنونهایی که بعد از چند سال جدا شدن