2821
2789
عنوان

دلتنگشم 💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 36 پست
خیلی چیزا 

اگه باکرگیتو نگرفته ایراد نداره به عنوان تجربه نگاش کن همین که تو بیشتر اونو دوست داشتی یعنی رابطه خوبی نبوده رابطه ای که مرد بیشتر تلاش میکنه و بیشتر دوستت داره موفق تره گذر زمان همه چی رو درست میکنه جوری که دیگه ببینیش هم کاملا بی تفاوت باشی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

💔 این اولین باره دارم از استیکر قلب شکسته در کل عمرم استفاده میکنم وقتی اینو استفاده کردم بدون دل ...

پس تو هم هنوز حالت خوب نشده و حسرتش ب دلت مونده🥺💔

نمیخوام تاوان بده بلکه دلم خودشو میخواد 😔

توام نخوای خدا ازش میگیره 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
اگه باکرگیتو نگرفته ایراد نداره به عنوان تجربه نگاش کن همین که تو بیشتر اونو دوست داشتی یعنی رابطه خ ...

نه نگرفته .خدا کنه که واقعا دیگه یه روزی برسه که برام مهم نباشه

پس تو هم هنوز حالت خوب نشده و حسرتش ب دلت مونده🥺💔

بعضی مواقع یادم میوفته ، بهشم گفتم که نمیبخشم اونم هر دفعه میگه حق داری 

نه 

ماله منه الان داره همه تلاششو میکنه همه چیزو درست کنه

بهش افتخار میکنم نه به خاطر اینکه شکست و رفت

به خاطر اینکه مرد بود و فهمید اشتباه کرده قبول کرد و تلاش کرد 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

روزی نمی رسه که برات مهم نباشه ولی روزی می رسه که دیگه نمی خوایش 

یعنی خدای ما هم یه روزی میبینه و تاوانمونو میگیره 🥲

میگیره من به چشم دیدم 

بعضی مواقع یادم میوفته ، بهشم گفتم که نمیبخشم اونم هر دفعه میگه حق داری  نه  ماله منه ال ...

دمش گرم کار هرکسی نیست که اشتباهشو قبول کنه عزیزم.بهش افتخار کن و امیدوارم کنار هم خوشبخت ترین باشید ❤️

مطمین باش میرسه خیالت راحت اینو کسی بهت میگه که تجربه یه شکست عمیق داشته منم فکر میکردم دیگه هیچ‌وقت خوب نمیشم و اصلا فکر میکردم تو دنیا فقط یک مرد هست اینم همینه هیچ کی به چشمم نمی اومد و همش میگفتم خوش به حال کسی که زنش شده 

ولی بعد از یکسال و نیم اصلا همه چی عوض شد خدا شاهده الان میگم این من بودم که برای همچی کسی گریه میکردم عجب احمقی بودم و خندم میاد به اون روزای خودم و میگم خدا رو شکر رفت این کی بود خخخ

دمش گرم کار هرکسی نیست که اشتباهشو قبول کنه عزیزم.بهش افتخار کن و امیدوارم کنار هم خوشبخت ترین باشید ...

ممنونم عزیزم

ایشالا خدا نظری هم به موقع به دلت کنه

توام زیاد بهش فکر نکن چیزی که ماله تو باشه هیچ وقت از کنارت رد نمیشه 

مطمین باش میرسه خیالت راحت اینو کسی بهت میگه که تجربه یه شکست عمیق داشته منم فکر میکردم دیگه هیچ‌وقت ...

خداروشکر که تو به چشمت دیدی عزیزم و الان حالت خوبه 

ولی من فقط دارم دعا میکنم که قبل از اینکه جشن عقد بگیره از این محل برم تا اونو زنشو نبینم و داغون نشم .امیدوارم که خدا جای حق نشسته باشه و اونم بفهمه چه اشتباهی کرده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز