2777
2789
عنوان

دلتنگشم 💔😔

229 بازدید | 36 پست

بعد دوسال رابطه سه ماه پیش برای همیشه رفت و الان داره با یکی دیگه عقد می‌کنه 

جفتمون خیلی اشتباهات توی رابطه داشتیم ولی همدیگرو هم خیلی دوست داشتیم البته من بیشتر 

دلم برای خنده هاش،گریه هاش،بغلش ،اعصبانی شدناش بیرون رفتنامون برای همه چی تنگ شده😔😔

ای کاش برمیگشتیم به 5 ماه قبل و همه چی رو جبران میکردم خدااااا💔

مطمعنم حالش خیلی خوبه ولی من داغونم خیلی داغون مخصوصا حرفای آخرش که گفت من و خانوادم هیچوقت تو رو نمیخواستیم و چرا فکر می‌کنی که من باید سرنوشتتو تغییر بدم😂😂و منی که شکستم چون حرفاش درست بود خط قرمزایی که من بخاطر اون شکستم هرکی بود فکر میکردم چ دختر بی خانواده ایم ولی بازم دلم براش تنگه💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط می تونم بگم اونه که تو رو از دست داده

و بدون خدا جواب تک تک ناراحتی هاتو ازش میگیره 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
چرا باید بخیر من بوده باشه منم که همه چی رو از دست دادم

حالتو میفهمم بخدا.

ولی بدون میگذره ولی سخت میگذره لت و پارت میکنه روزا و شبا تا بگذره 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
اتفاقا حالش خیلی خوبه و معلومه شخص جدید و خیلی دوست داره

منتظر باش منتظر

بزار وارد زندگی بشه خدا ذره ذره اشکاتو از خوشی های زندگیش میگیره یر به یر میشید 

تا آخر عمر حسرتش به دلم میمونه

💔

این اولین باره دارم از استیکر قلب شکسته در کل عمرم استفاده میکنم

وقتی اینو استفاده کردم بدون دلشکسته ام مثل خودت میفهمم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 44 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز